Antraciet steigerhout

Bestel voor 14.00 uur, morgen in huis.

Merk:
Steigerplank.com

€ 5,00

Antraciet steigerhout
Steigerplank Antraciet 5 meter

€ 25,00

Steigerplank Antraciet 3 meter

€ 15,00

Steigerplank Antraciet 2,5 meter

€ 12,50

Steigerplank Antraciet 2 meter

€ 10,00

Steigerplank Antraciet 1,5 meter

€ 7,50

Steigerplank Antraciet 1 meter

€ 5,00

Steigerverf Antraciet 750 ml

€ 20,00

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Antraciet steigerhout

Wilt u steigerhout in de kleur antraciet bestellen? Steigerplank.com heeft een ruim assortiment steigerplanken, verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is momenteel dé trend op het gebied van steigerhout. Wij maken het u het een stuk makkelijker door de planken te schaven, behandelen en schoon te maken. Zo hoeft u deze niet meer te schuren en kunt u meteen aan de slag met het maken van meubelen.

Meubelen van steigerhout in de kleur antraciet

Kiest u voor antraciet steigerhout, dan kiest u voor geschaafde en behandelde planken die maatvast zijn. Het hout krimpt niet meer en is daardoor uitermate geschikt voor het bouwen van meubelen. Naast dat u meubelen kunt maken, is ons antraciet steigerhout ook geschikt voor het maken van bankjes, wandbekleding en bloembakken.
 

Antraciet steigerhout in diverse lengtes

Ons behandelde steigerhout antraciet kunt u aanschaffen in de lengtes 2 meter, 2.5 meter, 3 meter en 5 meter. Laat u dit liever op maat zagen? Dat kan via maatwerk. Voeg ‘afkorten’ of ‘lengte zagen’ toe aan uw winkelwagen. Vertel ons in de opmerkingen op welk formaat dit u wenst. Wij zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard!
 

Antraciet hout is gespoten en beschermd

Het steigerhout is dekkend gespoten in de kleur antraciet. Hierbij zijn de producten tegelijkertijd ook geïmpregneerd en beschermd tegen vuil van buitenaf. Omdat het hout hangend is gespoten, zijn ze vrij van strepen. Doordat wij planken van 5 meter laten spuiten, kunnen er blanke kantjes ontstaan tijdens het zagen. Met antraciet steigerhoutverf, kunt u deze kantjes en eventuele andere plekjes bijwerken in dezelfde kleur.
 

Uw steigerplanken laten bezorgen of afhalen

Op zoek naar antraciet steigerhout. Bekijk dan ons aanbod aan steigerhout. Wij hebben planken in diverse formaten en kleuren. Zo kunnen wij voldoen aan ieders behoefte en wens. Bestelt u op een werkdag, voor 14.00 uur? Dan kunt u uw bestelling ontvangen op de volgende werkdag. Voor het maken van een leveringsafspraak, nemen wij altijd even contact met u op. Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Hoogeveen, dan kunt u er ook voor kiezen om antraciet hout bij ons in de vestiging op te halen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kenmerken Antraciet steigerhout

Fabrikant
Steigerplank.com
Kenmerk 1
Kant-en-klaar
Kenmerk 2
Dekkend
Kenmerk 3
Vrij van strepen
Kenmerk 4
Splintervrij
Kenmerk 5
Maatvast
Hoogte in cm
3.2 cm
Breedte in cm
20 cm