• Robuuste uitstraling
  • Handmatig gesorteerd
  • Top-kwaliteit steigerplanken
  • Gedroogd
  • Diverse lengtes

Op zoek naar gebruikt steigerhout? Dan zit u bij Steigerplank.com goed! Gebruikte steigerplanken zijn populairder dan ooit! Hiermee kunt u gemakkelijk en goedkoop de mooiste meubels maken. Doordat ze van de bouw komen, hebben ze een heel mooi karakteristiek karakter gekregen. Verkrijgbaar in diverse meters en goed gedroogd!
 

Topkwaliteit gebruikt

Wilt u planken van kwaliteit? Koop onze Top kwaliteit planken. Deze zijn handmatig geselecteerd op kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van het beste en meest geschikte gedroogde steigerhout. Heel geschikt voor onder andere het maken van schutting- en interieurbouw en voor meubels. Net zoals de geborstelde steigerplanken in ons assortiment. Hierbij worden gebruikte planken geselecteerd en vervolgens geborsteld met een borstelmachine. Door het borstelen wordt de structuur van het hout erg mooi zichtbaar. Zeker een aanrader wanneer u er meubeltjes van wilt maken!
 

Alle meters uit voorraad leverbaar

Bestel vandaag nog uw gebruikte steigerhout! Wij leveren iedere werkdag door heel Nederland. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende dag al worden geleverd! Wij nemen altijd telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak.
 

Op maat laten zagen

Wilt u planken op maat laten zagen? Via maatwerk kunt u afkorten of lengte zagen toevoegen aan uw winkelwagen. Meer informatie hierover? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 0591-575100 of stuur een e-mail naar bestelling@steigerplank.com. Onze medewerkers staan u graag te woord. Profiteren van korting? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!