.

Wat is gebruikt steigerhout?

Bent u op zoek naar gebruikt steigerhout voor het maken van meubels, schuttingen of vlonders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruime voorraad gebruikt steigerhout. U kunt bij ons gebruikt steigerhout zowel gesorteerd als ongesorteerd kopen vanaf 40 centimeter tot 5 meter! Hieronder vindt u in het kort onze keuze in gebruikt steigerhout:

Top gebruikt steigerhout

Ons top gebruikt steigerhout is in onze loods in Veenoord schoongemaakt en alle bandjes en spijkers zijn verwijderd. Het top gebruikt steigerhout is gedroogd en daarmee zeer geschikt voor interieur en exterieur. Beide uiteinde zijn recht afgezaagd.

   

Standaard gebruikt steigerhout

Het standaard gebruikt steigerhout is voor u gesorteerd. In het gebruikt steigerhout kan nog een krammetje of bandje zitten. Kijk daarom de planken goed na voordat u deze gebruikt voor meubelmakerij!

Gebruikt steigerhout online

Wilt u gebruikt steigerhout? Dan vindt u bij ons altijd waar u naar op zoek bent. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk en snel bestellen. Na bestelling van uw gebruikt steigerhout wordt u door één van onze medewerkers gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor levering. Uw gebruikt steigerhout is altijd uit voorraad leverbaar, zo heeft u het snel in huis!