✓ Strakke planken; maatvast!

✓ Gespoten én vrij van strepen.

✓ Stevige planken; 32 mm dik.

✓ Kant-en-klaar; schuren niet nodig.

Op zoek naar gekleurd steigerhout? Steigerplank.com heeft een ruime keuze steigerhout, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het voordeel is dat de planken al zijn bewerkt en helemaal klaar zijn voor gebruik. Ze zijn kant-en-klaar en hoeven niet meer geschuurd te worden. Oftewel, na afhalen of levering kunt u direct aan de slag!


Maatvaste planken

Steigerplank.com vindt het belangrijk om producten van goede kwaliteit in het assortiment te hebben! Voor het bewerken worden de planken goed gedroogd. Hierdoor zijn ze maatvast. Het hout zet niet meer uit. Dit maakt ze zeer geschikt voor het maken van diverse meubelen, zoals bloembakken, bankjes en wandbekleding. Met een dikte van 32 mm zijn de planken bovendien erg stevig!


Geschaafde en gespoten steigerplanken

Na het drogen worden de planken geschaafd. Dit wordt op een nette manier gedaan. Het hout is splintervrij, schuren is niet meer nodig! Het resultaat is een blanke plank, ook wel de geschaafde en gedroogde variant in ons assortiment. Om ze van kleur te voorzien, worden ze hangend gespoten. Waarom? Zo weten wij zeker dat ze vrij zijn van strepen en andere onregelmatigheden! Het resultaat is een nette plank in de kleur grijs, wit, zwart of antraciet.
 

Gekleurd steigerhout in diverse lengtes

Onze gekleurde planken kunt u kopen in de lengtes 2 meter, 2,5 meter, 3 meter en 5 meter. Indien gewenst kunt u ze op maat laten zagen. Voeg ‘lengte zagen’ of ‘afkorten’ aan uw winkelwagen toe via maatwerk. In de opmerkingen van uw bestelling kunt u vervolgens noteren op welk formaat het steigerhout gezaagd moeten worden. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Houd er rekening mee dat de kantjes eventueel nog bijgewerkt moeten worden. Dit kunt u doen met steigerhoutverf in dezelfde kleur.
 

Steigerplanken afhalen of laten bezorgen

Bestelling geplaatst? Verwacht dan een telefoontje voor het maken van een leverings- of afhaalafspraak. Levering kan alle werkdagen plaatsvinden door heel Nederland. Als u op een werkdag vóór 14.00 besteld, kunt u het de volgende dag al in huis hebben! Woont u in (de omgeving van) Hoogeveen? Dan kunt u uw bestelling ook komen afhalen. Wij zorgen ervoor dat u bestelling klaarligt om afgehaald te worden! Om te profiteren van onze laatste acties kunt u zich het beste inschrijven voor onze nieuwsbrief.