Lariks/douglas geschaafd

Lariks, douglas kantplank_45.0511_2.png
Op voorraad
€ 4.39incl. BTW
 • Lariks/douglas geschaafd
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW

  Productomschrijving Lariks/douglas geschaafd

  Als u opzoek bent naar een nette lariks/douglas kantplank, zit u met dit product goed! De planken zijn volledig glad geschaafd, vrij van splinters en hebben een lange levensduur. Oftewel: met dit douglas hout haalt u een kwalitatief goede plank in huis! U kunt direct aan de slag.

  Geschaafd lariks/douglas hout

  Deze kantplanken zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het maken van lambrisering. De planken hebben een lichte tot lichtrode kleur. Dit is heel typerend voor douglas hout. Doordat het hout glad is geschaafd, heeft het een hele luxe uitstraling. Het hout is geschikt voor binnen én buiten gebruik. Onbehandeld en in aanraking met verschillende weersomstandigheden kan dit hout op den duur licht gaan vergrijzen.

  Douglas kantplanken van Steigerplank.com

  De planken zijn professioneel gedroogd, waardoor de werking minimaal is. De levensduur van deze planken is sowieso al ontzettend goed, maar na behandeling met een beits helemaal. Douglas hout staat namelijk bekend als duurzaam, sterk en betaalbaar. De breedte van de planken is standaard 19 cm breed en 1,9 cm dik. De lengtes variëren van 2 t/m 5 meter. Wilt u de planken op een specifieke lengte gezaagd hebben? De medewerkers van Steigerplank.com zagen het graag voor u op maat!

  Kernvrij gezaagd douglas hout

  Het hout is kernvrij gezaagd. Dit betekent dat het hout is gezaagd uit de buitenste delen van de stam. Het voordeel hiervan? Er is minder kans op scheuren! Bovendien is dit hout heel eenvoudig om mee te werken. Koop deze planken nu bij Steigerplank.com. Zowel bezorgen als afhalen in Hoogeveen mogelijk.

  Maak je bestelling compleet

  Specificaties Lariks/douglas geschaafd

  Lengte in cm
  2 t/m 5 meter
  Hoogte in cm
  1,9 cm
  Breedte in cm
  19 cm
  Kenmerk 1
  Gedroogd
  Kenmerk 2
  Glad geschaafd
  Kenmerk 3
  Kernvrij gezaagd
  Kenmerk 4
  A-kwaliteit
  Kenmerk 5
  Scherpkantig
  Kenmerk 6
  Onbehandeld
  Kenmerk 7
  Vrij van splinters

  Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

  Terug naar alle beoordelingen

  * verplicht veld