Steigerhout greywash: steigerhoutbeits

Steigerhoutbeits | Steigerplank.com
Op voorraad
€ 15.00
€ 11.25incl. BTW
 • Steigerhout greywash: steigerhoutbeits
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW

  Productomschrijving Steigerhout greywash: steigerhoutbeits

  Om uw (steiger)houten bankstel, tafel of stoel een nieuwe uitstraling te geven kunt u gebruik maken van steigerhout greywash beits. Door het gebruik van steigerhoutbeits krijgen uw (steiger)houten producten een doorleefde houten look. Door de transparante werking van de steigerhoutbeits blijft de natuurlijke structuur van het hout zichtbaar. Een voordeel van de steigerhoutbeits is dat deze is te gebruiken op alle soorten hout.

  Naast dat de steigerhout greywash op alle soorten hout is te gebruiken, is de beits ook te gebruiken op houtproducten die binnen en buiten staan. Een voordeel voor de producten die buiten staan is dat de beits een vochtwerende functie heeft. Hierdoor gaan de houtproducten langer mee.
   

  Het verbruik van steigerhout greywash beits

  Met een liter steigerhout greywash beits kunt u gemiddeld zo’n 10 tot 14m² (steiger)hout behandelen. Normaal gesproken is 1 laag steigerhoutbeits voldoende. Wilt u een sterker greywash effect creëren? Dan is het verstandig om nog een extra laag aan te brengen. De bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur kan namelijk worden verhoogd door meerdere lagen aan te brengen. Wilt u de beits gebruiken op een sterk ‘zuigende’ houtsoort? Dan adviseren wij om meerdere lagen aan te brengen voor het gewenste effect. Het verbruik van de steigerhout greywash beits hangt dus af van het gewenste effect en/of houtsoort waarop de beits wordt gebruikt.
   

  Productinformatie

  De steigerhout greywash beits is naast grijs ook verkrijgbaar is de kleuren wit, antraciet en zwart. Door zijn vochtwerende werking geeft de beits een optimale bescherming die zeer geschikt is voor houtsoorten die buiten worden gebruikt. Door de transparante dekking geeft de beits een natuurlijke doorleefde look aan het (steiger)hout. De beits zijn beschikbaar in eenheden van 750 ml of 2500 ml.

  Bent u benieuwd of de steigerhout greywash beits is waar u naar op zoek bent? Of wilt u graag meer informatie over het gebruik? Onze specialisten informeren u graag. Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

  Maak je bestelling compleet

  Specificaties Steigerhout greywash: steigerhoutbeits

  Fabrikant
  Steigerplank.com
  Kenmerk 1
  Wit, grijs, antraciet en zwart
  Kenmerk 2
  Optimale bescherming
  Kenmerk 3
  Trendy afwerking
  Kenmerk 4
  Transparante beits

  Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

  Terug naar alle beoordelingen

  * verplicht veld