Steigerhout whitewash: steigerhoutbeits

Steigerhoutbeits | Steigerplank.com

Bestel voor 14.00 uur, morgen in huis.

Merk:
Steigerplank.com

€ 15,00

€ 11,25

Je bespaart 25%!
Steigerhout whitewash: steigerhoutbeits
White Wash 750 ml

€ 11,25

White Wash 2500 ml

€ 24,35

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Steigerhout whitewash: steigerhoutbeits

Is uw (steiger)houten bankstel, bloembak of tafel toe aan een nieuwe uitstraling? Met steigerhout white wash beits geeft u de houten objecten in uw woning of tuin een trendy afwerking. Door het gebruik van dit product krijgt hout de charme van doorleefd hout zoals oude steigerplanken. De natuurlijke houtstructuur blijft zichtbaar door de transparante werking van de steigerhoutbeits. Zo creëer je een steigerhout white wash look op alle soorten hout.

De steigerhout white wash beits kunt u op elk houtsoort gebruiken. Dit geldt voor zowel binnen als buiten. Waar u de beits voor de producten binnen kunt gebruiken om een oud en doorleefd karakter te creëren helpt het voor producten buiten om langer mee te gaan en is het vochtwerend.
 

Het verbruik van steigerhout white wash beits

Het verbruik van de steigerhout white wash beits kan worden berekend met de formule dat 1 liter steigerhoutbeits zo’n 10 tot 14m² (steiger)hout behandeld. Hoewel 1 laag steigerhoutbeits voldoende is kan het dat je de kleur bijvoorbeeld meer naar voren wilt laten komen. Om een diepere steigerhout white wash look te creëren kunt u er daarom voor kiezen om een extra laag te gebruiken. Daarnaast kan het zo zijn dat u een sterk ‘zuigende’ houtsoort wilt voorzien van de steigerhout white wash beits in dat geval adviseren wij om meerdere lagen aan te brengen. Dit hangt af van de houtsoort. Hou hier dus alvorens rekening mee bij het berekenen van uw verbruik.
 

Productinformatie

De steigerhout white wash beits is beschikbaar in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart. De beits geeft een optimale bescherming door zijn vochtwerende werking en is daardoor uitermate geschikt voor houtsoorten die buiten worden gebruikt. De transparante beits geeft een charmante doorleefde look aan het (steiger)hout. De steigerhout white wash is beschikbaar in 750 ml of in 2500 ml.

Wilt u meer informatie omtrent het gebruik van steigerhout white wash beits? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Onze specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kenmerken Steigerhout whitewash: steigerhoutbeits

Fabrikant
Steigerplank.com
Kenmerk 1
Wit, grijs, antraciet en zwart
Kenmerk 2
Optimale bescherming
Kenmerk 3
Trendy afwerking
Kenmerk 4
Transparante beits