Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen

✓ Unieke meubelen

✓ Gemaakt van beste kwalteit hout

✓ Maatwerk mogelijk

Steigerhouten meubelen

Op zoek naar een steigerhouten meubel? Steigerplank.com levert producten van de beste kwaliteit! Al onze meubelen zijn met de hand gemaakt en afgewerkt. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek en kwalitatief goed product!
 

Unieke steigerhouten meubelen

Steigerplank.com verkoopt voornamelijk steigerhouten meubelen met een industrieel, landelijk of modern karakter. Deze worden gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze planken komen rechtstreeks van de bouw. Hierdoor hebben de planken een uniek karakter. Geen enkele plank is hetzelfde. Perfect voor het maken van unieke meubelen! Deze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en afgewerkt. Wij zorgen er altijd voor dat een product wordt gemaakt van het beste kwaliteit hout. Hierdoor staat Steigerplank.com garant voor unieke en kwalitatief goede producten!
 

Meubelstuk op maat laten maken?

Via onze webshop hebben wij diverse houten producten in het assortiment, zoals steigerhouten kasten, tafels, bedden, banken en stoelen. Wat dacht u van een prachtige steigerhouten boekenkast of kloostertafel? Ook onze steigerhouten kisten en banken zijn erg populair!
Heeft u nét iets anders in gedachten of wilt u graag een product op maat? Stuur uw aanvraag dan naar bestelling@steigerplank.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0591-575100. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan nemen wij binnen één werkdag telefonisch contact met u op!
 

Leveren van steigerhouten meubel

Uiteraard streven wij ernaar om uw meubelstuk zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. De levertijd is altijd in overleg. Neem daarom gerust contact met één van onze medewerkers om een indicatie te krijgen van de levertijd. Uw bestelling liever afhalen? Dat kan! Alle producten uit het assortiment kunnen worden afgehaald in onze vestiging in Hoogeveen. Hier gaan wij met veel plezier aan de slag met uw bestelling!