Steigerhouten bouwpakket: Vakkenkast

vakkenkast
Levertijd 2 - 3 werkdagen
€ 199.95incl. BTW

Productomschrijving Steigerhouten bouwpakket: Vakkenkast

Wilt u zelf een prachtige steigerhout vakkenkast maken? Steigerplank.com maakt het voor u mogelijk! ✓Alle planken op maat gezaagd ✓Zelf gemakkelijk in elkaar te zetten ✓Gratis bouwtekening kast ✓In overleg bij u thuis geleverd. Bovendien ontvangt u de mooiste steigerhouten planken. Bestel nu!
 

Bouwtekening vakkenkast van steigerhout

Deze steigerhouten vakkenkast heeft geen deuren. Door de open vakken heeft de steigerhouten vakkenkast een speels uiterlijk. Het leuke is dat u zelf kunt bepalen hoe u de vakkenkast inricht. Zet er leuke accessoires, boeken of servies in. Of berg er gemakkelijk spullen of kleding in op door gebruik de maken van manden. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Bouwtekening kast

Het steigerhouten bouwpakket wordt samengesteld van echt oud steigerhout. Deze planken zijn echt op de bouw geweest en dus goed gebruikt. Hierdoor krijgt het meubelstuk een uniek karakter. De planken worden speciaal voor u op maat gezaagd. Gebruik uw eigen schroeven of bestel de schroeven op onze website. Aan de hand van de gratis bouwtekening van de vakkenkast zet u het meubelstuk vervolgens gemakkelijk in elkaar. Heeft u voorkeur voor andere soort planken in ons assortiment? Dit is zeker mogelijk, stuur ons een e-mail en wij gaan het voor u regelen.
 

Zelf kast maken + tekening

De steigerhouten vakkenkast is volledig zelf in elkaar te zetten. Als u kijkt naar de bouwtekening van de kast, dan ziet u dat deze in totaal 183 centimeter hoog is. De steigerhouten vakkenkast heeft op elke rij 3 vakken, waardoor u in totaal 9 vakken heeft. Hier kunt u voldoende spullen in kwijt! Na het plaatsen van de bestelling nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak, zo kunt u zelf de kast maken (met tekening) wanneer het u uitkomt!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Steigerhouten bouwpakket: Vakkenkast

Artikelnummer
STM012
Kenmerk 1
Gemakkelijk zelf te maken
Kenmerk 2
Netjes op maat gezaagd
Kenmerk 3
Gebruikt steigerhout
Kenmerk 4
Robuust uiterlijk
Kenmerk 5
Voor binnen en buiten
Kenmerk 6
Inclusief bouwtekening
Kenmerk 7
Exclusief schroeven
Kenmerk 8
Andere houtsoort mogelijk

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld