Steigerhouten tafel bouwpakket

tafel basic
Levertijd 2 - 3 werkdagen
€ 144.95incl. BTW

Productomschrijving Steigerhouten tafel bouwpakket

Zelf klussen is nog nooit zo leuk geweest! Bestel een steigerhouten tafel bouwpakket bij Steigerplank.com, zoek al uw gereedschap bij elkaar en u kunt aan de slag! Heeft u zelf geen schroeven liggen? Bestel ze dan heel gemakkelijk bij Steigerplank.com. Het volledige pakket, inclusief de tekening voor de steigerhout tafel, wordt bij u thuis geleverd.
 

Steigerhouten tafel bouwpakket

Alle planken worden keurig netjes op maat gezaagd en een bouwtekening voor de tafel van steigerhout wordt bij geleverd. Na levering kunt u meteen aan de slag met het maken van dit prachtige meubelstuk. De bouwtekening voor de steigerhout tafel wordt tevens bij het hout geleverd. Komt u er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag op weg met de tekening voor de steigerhout tafel!


Gebruikt steigerhout én bouwtekening tafel steigerhout

De planken van het bouwpakket bestaan uit gebruikt steigerhout. Het hout is naar de bouw gegaan en na veelvuldig gebruik zijn de planken bij ons terug gekomen. Het hout is langdurig en op natuurlijk wijze gedroogd. Door de bouwwerkzaamheden hebben de planken een uniek karakter gekregen. Laat dit nou bij uitstek mooi zijn om (zelf) een meubelstuk van te maken! Uiteraard kiezen wij de beste planken voor u uit. Wij garanderen dat u steigerplanken ontvangt zonder stof, vocht, spijkers, krammen of schroeven. Heeft ander hout uw voorkeur? Dat is zeker mogelijk. Neem dan even contact met ons op.


Schroeven voor bouwpakket tafel steigerhout

Omdat veel klussers zelf al genoeg schroeven thuis hebben liggen, zit deze niet standaard in het bouwpakket. Indien u geen schroeven heeft, adviseren wij u om ze bij te bestellen. Een hele doos bevat 200 schroeven en is meer dan voldoende voor het in elkaar zetten van dit bouwpakket tafel steigerhout. Behandel de tafel en zet deze in uw woonkamer of keuken neer. Of in de tuin!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Steigerhouten tafel bouwpakket

Artikelnummer
STM008
Kenmerk 1
Gemakkelijk zelf te maken
Kenmerk 2
Netjes op maat gezaagd
Kenmerk 3
Gebruikt steigerhout
Kenmerk 4
Robuust uiterlijk
Kenmerk 5
Voor binnen en buiten
Kenmerk 6
Inclusief bouwtekening
Kenmerk 7
Exclusief schroeven
Kenmerk 8
Andere houtsoort mogelijk

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld