Zwart steigerhout kopen

Bestel voor 14.00 uur, morgen in huis.

€ 5,00

Zwart steigerhout kopen
Steigerplank Zwart 5 meter

€ 25,00

Steigerplank Zwart 3 meter

€ 15,00

Steigerplank Zwart 2,5 meter

€ 12,50

Steigerplank Zwart 2 meter

€ 10,00

Steigerplank Zwart 1,5 meter

€ 7,50

Steigerplank Zwart 1 meter

€ 5,00

Steigerverf Zwart 750 ml

€ 20,00

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Zwart steigerhout kopen

Zwart steigerhout is een grote trend op het gebied van steigerhout. Bij Steigerplank.com schaft u hout aan van de beste kwaliteit, tegen scherpe prijzen. De zwarte steigerplanken zijn geschaafd, behandeld en strak. Een groot voordeel hiervan, is dat u deze niet meer hoeft te schuren. Zo kunt u meteen aan de slag met uw creaties, bijvoorbeeld het maken van meubelen.


Maak uw meubels met zwart steigerhout

Maakt u de keuze voor zwart hout? Ons steigerhout krimpt niet meer, wat het voor u mogelijk maakt om direct te werken met zwart hout. Naast dat u (tuin)meubelen kunt maken, kunt u de zwarte steigerplanken ook gebruiken voor uw wooninrichting of tuin zelf. Denk hierbij aan bankjes, bloembakken of wandbekleding, zoals legplanken.
 

Zwarte steigerplanken verkrijgbaar in diverse lengtes

Onze zwarte steigerplanken kunt u aanschaffen in verschillende formaten. Wij hebben standaard de lengtes 2 meter, 2.5 meter en 5 meter in onze voorraad. Hierbij is de standaardbreedte is 20 centimeter en de dikte is 3.2 centimeter.  Wilt u dit liever afgekort of op lengte gezaagd? Dan kunt u dit met maatwerk aangeven. Voeg ‘lengte zagen’ of ‘afkorten’ toe aan de winkelwagen. Zo kunt u in de opmerkingen laten weten op welk formaat het hout afgezaagd dient te worden.
 

Steigerhout in het zwart gespoten

Zwart steigerhout is hangend gespoten en geïmpregneerd. Doordat de items hangend worden gespten, zijn deze vrij van strepen. Wel adviseren wij om zwart steigerhoutverf erbij te bestellen. Met deze verf kunt u de plekjes of gezaagde kantjes bijverven. Onze kortere meters worden namelijk gezaagd uit een plank van 5 meter, waardoor er blanke kantjes aanwezig kunnen zijn.


Bestel vandaag nog zwart steigerhout

Interesse in zwart steigerhout? Bekijk dan ons aanbod en bestel uw producten. Heeft u op een werkdag voor 14.00 uur besteld? Dan kunnen wij de zwarte steigerplanken de volgende werkdag al bij u op locatie bezorgen. Hiervoor maken wij altijd een afspraak, zodat u weet wat u te wachten staat. U kunt er ook voor kiezen om zwart hout bij ons af te halen in de vestiging Hoogeveen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Kenmerken Zwart steigerhout kopen

Kenmerk 1
Kant-en-klaar
Kenmerk 2
Dekkend
Kenmerk 3
Vrij van strepen
Kenmerk 4
Splintervrij
Kenmerk 5
Maatvast
Lengte in cm
20 cm
Hoogte in cm
3.2 cm