Bali boomstamtafel

Een boomstam tafelblad kopen? Allereerst is het wellicht goed om even uit te leggen wat een Bali boomstamtafel is. Een boomstamtafel wordt gemaakt uit een doorgezaagde boom. U ziet dan ook duidelijk de interne vormen van de boomstam. Enkel de schors wordt verwijderd: maar de onregelmatigheden aan de zijkanten blijven. En dit maakt de boomstamtafel zo bijzonder. Nu is het echter zo, dat veel boomstamtafels uit verschillende delen aan elkaar gelijmd worden. Bij een Bali boomstamtafel is dit niet het geval. Dit tropische hardhout leent zich ervoor om het blad uit één deel te zagen, zonder gevaar voor kromtrekking. Dit levert prachtige resultaten op. Dit is tevens terug te zien in de prachtige kleurscharkeringen op de tafel.
 

Bali boomstamtafel van de beste kwaliteit

Een Bali boomstamtafel, ook wel een Suar boomstamtafel genoemd, wordt door Steigerplank.com ingekocht in Bali en aldaar geselecteerd op kwaliteit. Met oog voor detail en nauwkeurigheid bekijken of de exemplaren passen in het assortiment. Zo kunt u bij Steigerplank.com dus altijd rekenen op de beste kwaliteit. Bovendien worden de bladen geleverd inclusief bijpassend houten onderstel.

Ook heeft u een ruime keuze als het aankomt op Bali boomstamtafels. Geen enkele tafel is precies hetzelfde in vorm. Dit betekent dat u een uniek exemplaar in huis haalt. Daarnaast zijn er natuurlijk veel mogelijkheden met betrekking tot lengte (van 240 cm t/m 300 cm) en breedte. Al met al haalt u dus een prachtige tafel in huis van uitmuntende kwaliteit. Een boomstamtafel van Steigerplank.com geeft uw huisinrichting een unieke en natuurlijke look. Het is naast een handige plek voor het nuttigen van een maaltijd of het doen van werk, ook een echt kunstwerk.
 

Kom eenvoudig in contact met Steigerplank.com

Heeft u interesse gekregen in een Bali boomstamtafel? Dan is Steigerplank.com de beste optie voor u. Telefonisch komt u in contact met Steigerplank.com via (+31) 0591 57 51 00. Mailen is mogelijk naar bestelling@steigerplank.com. Op onze website kunt u direct het contactformulier invullen.