.

C18 gekramde steigerplanken

Steigerplank.com heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het leveren van steigerplanken voor de steigerbouw. In deze periode hebben wij langdurige relaties opgebouwd met vele bedrijven.

Als donateur van de VSB en PEFC gecertificeerd bedrijf, levert Steigerplank.com C18 gekramde steigerplanken. Onze C18 gekramde steigerplanken voldoen aan de kwaliteitseisen zoals deze vastgelegd zijn in de Richtlijn Steigers van de VSB.


Diverse lengtes C18 gekramde steigerplanken

Steigerplank.com heeft een uitgebreid assortiment C18 gekramde steigerplanken passende bij de hedendaagse behoeften. Naast de standaard lengte van 5 meter kunnen wij ook planken leveren van 4 meter, 3 meter, 2,5 meter, 2 meter en 50 centimeter. Daarnaast is het ook mogelijk gekramde steigerplanken van 5 centimeter dik te bestellen.

De gekramde steigerplanken kunnen geleverd worden met krammen in naam van uw bedrijf. De kopse kanten kunnen in gewenste ral-kleur gespoten worden en ook rechtstreeks leveren op de bouw met eigen losmogelijkheden behoort tot de mogelijkheden.


Gekramde steigerplanken van kwaliteit

Om te voldoen aan de stijgende vraag naar alternatieven importeren wij ook kant- en klare basicline steigerplanken rechtstreeks uit het buitenland. Belangrijk kenmerk hierbij is dat wij deze op ons eigen terrein lossen, controleren en vervolgens met onze eigen transporteurs op een afgesproken dag uitleveren. U komt hiermee niet voor verrassingen te staan.
VSB Logo
Onze kernwaarden zijn:

  • Kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Service
  • Persoonlijk contact


Specificaties C18 gekramde steigerplanken:

Lengte: 5000 mm, 4000 mm , 3000 mm, 2500 mm, 2000 mm, 1000 mm en 500 mm
Breedte: 200 mm
Dikte: 32 mm | 50 mm (optioneel)
Keurmerk: C18, conform de Richtlijn Steigers van de VSB
Certificering: 70% PEFC gecertificeerd (CU–PEFC-COC-812509)


Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onderstaande contactpersonen. Zij helpen u graag verder!


Gert en Erwin
 

Erwin Zwart Gert Sikkema
   
E-mail | Steigerplank.com E-mail | Steigerplank.com