Geborstelde steigerplanken

Op voorraad. Bestel voor 14:00 uur, donderdag in huis.
€ 5,00incl. BTW
 • Geborstelde steigerplanken
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW

  Productomschrijving Geborstelde steigerplanken

  Uniek én veel verkocht zijn onze geborstelde planken! Door het hout te borstelen wordt de structuur heel mooi zichtbaar. De voordelen? Ze zijn zeer strak, schoon en droog, zonder splinters. Bovendien heeft u geen last van rommel!
   

  Prachtige houtstructuur

  Geborsteld is gebruikt steigerhout mét een extra bewerking. De droge en gebruikte planken worden namelijk in de borstelmachine geborsteld. Door middel van kunststof vezels en schuurpapier wordt de bovenste laag geborsteld. Het resultaat? Een schone én nette plank, waarvan de houtstructuur heel mooi zichtbaar is!
   

  Gebruikte en gedroogde planken

  Al onze gebruikte steigerhout wordt eerst geselecteerd op kwaliteit. Ze worden eerst schoongemaakt, vrijgemaakt van bandjes en krammetjes én goed gedroogd. Vervolgens laten we ze borstelen. U kunt de enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig laten borstelen. Houd er rekening mee dat alleen de boven en/of onderkant wordt bewerkt, de zijkanten niet. Net zoals gebruikt, zijn ook de geborstelde planken uniek van karakter. Geen enkele plank is hetzelfde!
   

  Zoek zelf uw steigerhout uit!

  Wilt u zelf steigerhout komen uitzoeken? Kom dan vrijblijvend langs in onze werkplaats! Deze is gevestigd aan de Europaweg 10 in Hoogeveen. Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0591-575100. U kunt uw (aan)vraag ook e-mailen naar bestelling@steigerplank.com. Tot snel!
   

   

  Maak je bestelling compleet

  Specificaties Geborstelde steigerplanken

  Fabrikant
  Steigerplank.com
  Kenmerk 1
  Gesorteerd
  Kenmerk 2
  Droge en schone planken
  Kenmerk 3
  Zonder krammetje en bandjes
  Kenmerk 4
  Enkel- of dubbelzijdig geborsteld
  Kenmerk 5
  Houtstructuur wordt mooi zichtbaar
  Kenmerk 6
  Diverse meters
  Kenmerk 7
  Gebruikt & geborsteld