.

Over Steigerplank.com

Steigerplank.com is dé specialist op het gebied van hoogwaardig steigerhout. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de beste kwaliteit steigerhout te leveren. Dit steigerhout is schoon, droog en voorzien van een kwaliteitskeurmerk. De planken uit ons assortiment zijn kant-en-klaar en geschikt om te verwerken tot een mooi eindproduct!

Kwaliteitskeurmerk

Naast betrouwbaarheid staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onder productkwaliteit wordt gecertificeerd, droog en recht steigerhout verstaan. Om dit te benadrukken zijn de planken op onze website voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Met dit keurmerk geven we aan dat ons steigerhout van goede kwaliteit en aan de voorwaarden voldoet.

Breed assortiment steigerhout

Bij Steigerplank.com hebben de meeste planken een dikte van minimaal 3 centimeter*, waardoor ze dikker en steviger zijn dan de planken van de bouwmarkt. De meeste planken zijn circa 19,5 centimeter* breed. De planken zijn schoon, uit voorraad leverbaar en direct te gebruiken. Steigerplank.com onderscheidt zich door een diep assortiment op het gebied van steigerhout:

- Verse steigerplanken
- Gedroogde steigerplanken
- Geschaafde steigerplanken
- Witte steigerplanken
- Grijze steigerplanken
- Zwarte steigerplanken
- Old look steigerplanken
- Gebruikte steigerplanken
- Geborstelde steigerplanken
- Tuinhout
- Douglas hout

De planken zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 5 meter. Wilt u graag planken op maat gezaagd? Geen probleem, wij zagen de planken graag voor u op maat!

* De exacte afmetingen kunnen verschillen per houtsoort. Bekijk de productspecificaties voor de exacte afmetingen.

Waarom Steigerplank.com?

De missie van Steigerplank.com is om consumenten te voorzien van de beste kwaliteit steigerhout. Iedereen die graag een meubel van steigerhout wil maken, bieden we kwalitatief, schoon en droog steigerhout aan. Zodat de planken kunnen worden verwerkt tot een mooi eindproduct. Of het nou gaat om een inrichting, een meubelstuk of voor binnen- of buitengebruik, ons steigerhout is voor elk klus doeleinde te gebruiken!


De voordelen van Steigerplank.com

  • Kwaliteitsgarantie
  • Betrouwbare leverancier
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Snelle levering
  • Breed assortiment steigerhout
  • Afhalen in Hoogeveen mogelijk
  • Jarenlange kennis en ervaring


Voordelen van ons steigerhout:

  • Schoon en voorzien van een kwaliteitskeurmerk
  • Direct te gebruiken
  • Op maat te zagen

De organisatie

Steigerplank.com is onderdeel van Max Trade B.V. Het betreft een platte organisatie, waarbij betrouwbaarheid, service, klantvriendelijkheid en samenwerken hoog in het vaandel staan. Zowel magazijn als kantoor zijn gevestigd in Hoogeveen. Dit betekent dat alle producten in eigen beheer zijn. Hierdoor kan Steigerplank.com garanderen dat u steigerhout van de beste kwaliteit ontvangt. Bovendien heeft Steigerplank.com jarenlange ervaring op het gebied van steigerhout. Hierdoor hebben we veel betrouwbare contacten opgedaan en zijn we in staat om de beste kwaliteit steigerplanken in te kopen.

BandenKrammen
Foto links: banden en bekken                                                                                    Foto rechts: krammen
 

Een stukje geschiedenis

Steigerplank.com is opgericht in 2002. Wat startte met de verkoop van houten pallets, mondde uit in een hoogstaand bedrijf dat steigerhout verkoopt aan zowel bouwbedrijven als aan particulieren. In eerste instantie werd er vooral steigerhout verkocht aan bouwbedrijven, om gebruikt te worden op de steigers. De planken werden verstevigd door het zogenoemde ‘bekken en banden’, waarbij de steigerplanken aan de zijkanten een bandje krijgen. Later is dat veranderd naar krammen, die bovenop de plank (aan beide kanten) komen. Het gebruikte hout werd vervolgens verkocht aan particulieren, daarom is in 2004 de website Steigerplank.com opgericht. Door de jaren heen is het assortiment steeds meer uitgebreid met diverse soorten steigerhout en hierdoor uitgegroeid tot de website van nu.

Heeft u vragen over Steigerplank.com of over een bepaald product? Vul hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!