Over Steigerplank.com

Steigerplank.com is dé marktleider op het gebied van steigerplanken. Nieuwe steigerplanken, gebruikte steigerplanken of geschaafd en behandeld steigerhout, we hebben het allemaal in het assortiment én op voorraad. Dit betekent dat wij uw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen kunnen leveren. Bestelt u voor 14.00? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag geleverd. Bij vragen staan wij u graag telefonisch of via de e-mail te woord. Een snelle en goede service is wat wij belangrijk vinden.

Afgestemd op uw wensen

In de webshop vindt u de standaard afmetingen steigerplanken. Steigerplank.com is continu bezig om het assortiment af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Dit betekent dat wij de steigerhouten planken persoonlijk voor u op de gewenste maat zagen. Wilt u meer weten over ons bedrijf, de producten of de mogelijkheden voor een samenwerking? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Erik Hulzebos over Steigerplank.com:

Beste allemaal,

U kent me vast nog wel van de Elfstedentocht 1997, waarin ik tweede werd.

Het bedrijf Steigerplank.com heb ik drie jaar geleden leren kennen.
Dat is tot stand gekomen doordat het bedrijf, een pure sport als marathonschaatsen een warm hart wil toedragen.
En inmiddels sponsoren ze een geweldig damesmarathonploeg.
Rondom dit hele gebeuren heb ik een adviserende functie.
Als ambassadeur zijn er vele overeenkomsten tussen steigerplank.com en het fantastisch presterende damesteam. Leveren van een puur product, kwaliteit en met hun topsportmentaliteit altijd gaan voor het beste!!

En daarom sta ik 100% achter steigerplank.com

Erik Hulzebosch