Tips, nieuws en inspiratie

Wij van Steigerplank.com durven te stellen dat wij experts zijn op het gebied van steigerhout! Steigerhout is universeel te gebruik voor allerlei verschillende doeleinden. Zo wordt steigerhout gebruikt in de bouw om steigers te bouwen maar zo kan steigerhout zelfs dienen als onderdeel van jouw interieur binnen en buitenshuis! Hieronder vindt je verschillende blogs over alles rondom steigerhout

 

HET COMBINEREN VAN STEIGERHOUTEN MEUBELEN

Hout combineren met hout kan een heel tof effect geven. Extra mooi om natuurlijk voor steigerhouten meubelen te kiezen, met name als de meubelen bij elkaar matchen. Maar soms wordt er nog weleens vergeten om rekening te houden met de vloer. Terwijl dit zo belangrijk is! Onze tip? Koop (steiger)houten meubelen die minstens drie tinten donkerder óf lichter dan je (houten) vloer. 

Alles over het combineren

KLUSTIPS

Steigerhout biedt zoveel mogelijkheden! Zeker wanneer u unieke meubelen wilt maken.
Gaat u zelf aan de slag met steigerplanken? Steigerplank.com geeft klustips op het gebied van zagen en het maken van steigerhouten meubelen.

Klustips

BOUWTEKENING

Steigerplank.com heeft voor jou een mooie bouwtekening voor het realiseren van een prachtige tafel! Met deze bouwtekening, bouwmaterialenlijst en zaaglijst hoef je alleen nog maar te bestellen en jij kan aan de slag met jouw project! 

Bouwtekening Tafel Basic >

BOUWTEKENING

Slapen op jouw eigen gemaakte steigerhouten bed? Met deze bouwtekening kun je zelf bezig om dit bed te realiseren! Veel klus plezier gewenst! Met deze bouwtekening, bouwmaterialenlijst en zaaglijst hoef je alleen nog maar te bestellen en jij kan aan de slag met jouw project! 

Bouwtekening Bed >

BOUWTEKENING

Een prachtig bankje voor bij een tafel of voor losstaand gebruik. Deze bouwtekening helpt jou bij het realiseren van zo'n prachtig bankje. Je kunt jouw eigen steigerhout kiezen om hem compleet naar smaak te maken. Met deze bouwtekening kun je zelf bezig om dit bed te realiseren! Veel klus plezier gewenst!

Bouwtekening Bankje zonder leuning >