.

Schroeven

  • Zeer geschikt voor steigerhout
  • Hoge uitrekweerstand
  • Must voor elke klusser en doe-het-zelver

Schroeven

Gaat u steigerhout verwerken? Dan is niet alleen het soort steigerhout van belang, maar goede schroeven zijn minstens zo belangrijk! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan buitenschroeven. Al onze schroeven zijn roestbestendig door de speciale anti-roest coating. Dit maakt ze ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Maak bijvoorbeeld zelf een steigerhouten meubel met één van onze bouwpakketten.
 

Zeer sterke schroeven

Wist u dat onze Dynaplus schroef bijna twee keer zo sterk is als de Roestvast staal variant? Dit betekent dat u geen last heeft van afbrekende schroeven. Zowel tijdens het indraaien als daarna. Daarnaast zorgt de AR-coating voor een herstellend vermogen. Kleine beschadigingen aan de schroef worden automatisch hersteld door de coating. Deze coating bestaat uit milieuvriendelijke chemicaliën. De schroef is hierdoor goed beschermd, waardoor deze niet gaat roesten. Bovendien is er een zeer goede chemische- en zuurbestendigheid. Hierdoor zijn ze ook zeer bruikbaar voor hardhout, zoals Red Cedar, eiken- of douglashout.
 

Optimaal schroefgemak

De schroef is moeiteloos in te draaien. U heeft een zeer lage indraaiweerstand. De kop verzinkt mooi in het hout. Nog een voordeel; voorboren is in de meeste gevallen overbodig. De speciale boorpunt voorkomt namelijk splijten van het hout. Bovendien heeft u hierdoor veel meer schroeven per acculading. Welk formaat kiezen u kiest is vaak afhankelijk van de verwerking, maar voor ons steigerhout zit u met 4,5x50mm schroeven altijd goed.
 

Snelle levering

De schroeven zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en worden geleverd per 200 stuks. Deze zijn verpakt in een zeer handzaam doosje. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis! Oftewel, met Dynaplus producten kunt u snel én gemakkelijk aan de slag. Bestel vandaag nog!