.

Steigerhout

Steigerhout

Bij Steigerplank.com vindt u gegarandeerd de beste kwaliteit steigerhout voor zeer scherpe prijzen. Onze uitgebreide collectie bestaat uit een breed scala aan verschillende soorten planken, direct leverbaar uit voorraad. Of u nu op zoek bent naar gekleurde of ongekleurde steigerplanken voor uw project, bij Steigerplank.com bent u aan het juiste online adres. Wat ons steigerhout onderscheidt, is dat ze een standaarddikte hebben van 3 cm. Dit betekent dat onze steigerhout planken dikker en steviger zijn dan de planken die u in de bouwmarkt kunt vinden. We begrijpen hoe belangrijk duurzaamheid en betrouwbaarheid is bij het werken met steigerhouten planken, en daarom stellen we alleen de beste kwaliteit ter beschikking!

Wat is steigerhout?

Het is een type hout dat veel wordt gebruikt in de bouw- en meubelindustrie vanwege zijn duurzaamheid en esthetische waarde. Steigerhouten planken is een term die verwijst naar planken die oorspronkelijk werden gebruikt in de bouw van steigers op bouwplaatsen. Het hout dat voorheen werd gebruikt in steigers, wordt tegenwoordig steeds vaker hergebruikt voor andere doeleinden, zoals het maken van meubels en decoratieve producten.

Kies voor duurzaamheid met gebruikt steigerhout

Omdat duurzaamheid bij ons centraal staat, vindt u bij ons nieuw, maar ook echt gebruikt steigerhout. De gebruikte steigerplanken hebben natuurlijke imperfecties en een unieke uitstraling waarmee u karakter kunt toevoegen aan uw project. We hebben een zeer zorgvuldig proces om te zorgen dat u enkel de beste kwaliteit gebruikt steigerhout krijgt. Wanneer we het hout ontvangen, wordt dit handmatig gecontroleerd en geselecteerd op basis van strenge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn we donateur van de VSB en het steigerhout voldoet dan ook aan de kwaliteitseisen van Richtlijn Steigers van de VSB.

Hoe lang gaat steigerhout mee?

Voor zowel binnen- als buitentoepassingen kan steigerhout een levensduur hebben van 10 jaar of langer! De levensduur van steigerhout kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de kwaliteit van het hout, de behandeling en het gebruik. Over het algemeen staat steigerhout bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, met name wanneer het goed wordt onderhouden.

Zelf steigerhouten meubelen maken

Met de verschillende kleuren en afwerkingen steigerhout kunt u eenvoudig eigen meubelen maken. Of u nu op zoek bent naar een unieke en stoere uitstraling of juist een meer verfijnde en gepolijste look, onze steigerplanken bieden eindeloze mogelijkheden. Als u het nog eenvoudiger wilt maken, hebben we bouwpakketten met gebruikt steigerhout beschikbaar. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alle benodigde materialen en getailleerde instructies, zodat u snel en probleemloos uw eigen meubels kunt maken.

Wat voor hout is steigerhout?

Steigerhout is een veelvoorkomende houtsoort die gebruikt wordt voor de bouwindustrie, maar ook voor het maken van meubels. U kunt het steigerhout kopen van diverse houtsoorten, zoals vurenhout en douglas hout. Daarnaast is steigerhout beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, vers, gebruikt, gedroogd en geschaafd steigerhout.

Steigerhout kopen

Bij Steigerplank.com hebben we een uitgebreid assortiment met steigerhout in allerlei soorten en afmetingen, klaar om direct na levering te worden gebruikt. We begrijpen dat het belangrijk is om de juiste keuze te maken wanneer u steigerhout gaat kopen voor uw project. Ons deskundige team staat u hierbij indien nodig klaar om u van professioneel advies te voorzien. Of u nu vragen heeft over de beste houtsoort voor uw specifieke project of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste afmetingen, wij helpen u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u liever uw bestelling zelf afhalen? Dan bent u van harte welkom bij onze vestiging in Hoogeveen!

Wat kost steigerhout?

De kosten van steigerhout zijn afhankelijk van de houtsoort, kwaliteit, afmetingen en afwerking van de planken. Zo is nieuw steigerhout vaak wat duurder dan gebruikt steigerhout. Daarnaast kunt u kiezen uit behandeld of onbehandeld steigerhout, maar u kunt ook zelf uw hout een behandeling geven met steigerhout beits en verf. Bij Steigerplank.com proberen we altijd de voordeligste prijzen aan te bieden, neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment voor de kosten van steigerhout.