Steigerhout online kopen

Steigerplanken kopen? Of wilt u graag een prachtig meubelstuk (maken) voor binnen of buiten? Bij Steigerplank.com vindt u alles wat u nodig heeft. U kunt verschillende soorten planken kopen van de beste kwaliteit. Deze bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Bovendien hebben wij een zeer breed assortiment. Gebruikt, geborsteld, vers, geschaafd of gekleurd, in onze webshop kunt u gemakkelijk hout bestellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hier het assortiment.

Maken van uniek meubelstuk
Wilt u een robuuste eettafel, tuintafel, boekenkast of bed maken? Dan kunt u het beste gebruikt steigerhout kiezen. Met dit hout kunt snel en gemakkelijk zelf meubelen maken of laten maken. Alle planken zijn gesorteerd, droog en schoon. Dit maakt ze zeer geschikt als basismateriaal voor meubelen. Het mooie is dat de natuurlijke eigenschappen nog duidelijk te zien zijn. Geen enkele plank is exact hetzelfde. De meubels krijgen hierdoor een prachtige, robuuste uitstraling.

Gebruikt en gedroogd steigerhout
Op het gebied van steigerhout heeft u de keuze uit twee varianten. In onze webshop wordt er onderscheid gemaakt tussen de TOP-kwaliteit en standaard planken. Bij deze laatste kunnen er eventueel nog bandjes en krammetjes aanwezig zijn. Voor de beste kwaliteit kunt u het beste voor TOP-kwaliteit kiezen. Een andere mogelijkheid zijn de geborstelde planken. Deze worden geborsteld in een speciale borstelmachine. De planken komen er strak uit én de structuur van het hout is goed zichtbaar. De randen licht opschuren en ze zijn klaar voor gebruik! Gedroogd steigerhout heeft als voordeel dat de planken minder werken. Tevens erg geschikt voor interieurbouw en meubelmakerij.

Gekleurd steigerhout
In onze webshop zijn diverse gekleurde planken verkrijgbaar. Deze planken zijn tevens heel geschikt voor meubelen, zoals een stoel of bureau. Ze zijn namelijk geschaafd en vervolgens behandeld. Ze worden gespoten, in plaats van gedompeld (zoals bij veel leveranciers). Hierdoor zijn ze vrij van strepen. Verder zijn ze splintervrij en maatvast. De planken in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart zijn direct klaar voor gebruik. Voor een neutrale kleur raden wij geschaafd en gedroogd aan. Wilt u de goedkoopste soort kopen? Kies dan vers steigerhout.

Extra accessoires
Wilt u een meubel maken? Vergeet dan niet om schroeven bij te bestellen. De meubels of planken zo lang mogelijk mee laten gaan? Dan kunt u het beste beits aanschaffen. Wij hebben whitewash, greywash, blackwash en antracietwash in het assortiment. De steigerhoutverf in het assortiment sluiten aan bij de gekleurde steigerplanken.

Maatwerk
Grote partijen afnemen? Of een meubel laten maken? Bij meer dan 500 meter hanteren wij speciale prijzen. Dit in overleg met één van onze medewerkers. Het verzoek om hierover contact met ons op te nemen. Planken op maat laten zagen? Dit doen wij graag voor u! Lengte zagen en afkorten kunt u vinden onder maatwerk. Het hout zien en zelf uitkiezen? Onze vestiging is gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Hier kunt u vrijblijvend en zonder afspraak langskomen. Bestelt u via de webshop? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak. Zo heeft u het steigerhout snel in huis!