Steigerhout

Steigerplanken

De beste kwaliteit steigerplanken voor een zeer scherpe prijs vindt u zeker bij Steigerplank.com. Wij hebben een ruim aanbod verschillende soorten planken direct uit voorraad leverbaar. Het maakt niet of u nu gekleurde of ongekleurde steigerplanken nodig heeft voor uw project: bij Steigerplank.com bent u aan het juiste adres. De meeste planken hebben een standaarddikte van 3 cm, waardoor de planken dikker en steviger zijn dan die van de bouwmarkt.

 

Gebruikte steigerplanken

U kunt bij Steigerplank.com altijd rekenen op het mooiste steigerhout, of dit nu gebruikte steigerplanken zijn of verse steigerplanken. Het nieuwe steigerhouthout of onze C18 gekramde steigerplanken is ideaal voor de steigerbouw. Wij zijn donateur van de VSB en de gekramde steigerplanken voldoen dan ook aan de kwaliteitseisen van de Richtlijn Steigers van de VSB. De gebruikte steigerplanken worden bij terugkomst handmatig door onze medewerkers op kwaliteit geselecteerd.

 

Steigerplanken meubelen maken

Met de verschillende kleuren en afwerkingen steigerplanken kunt u eenvoudig eigen meubelen maken. Een unieke en stoere look is met de robuuste planken van Steigerplank.com zo geregeld. Maar nóg eenvoudiger is het om gebruik te maken van onze bouwpakketten van TOP kwaliteit gebruik steigerhout. U kunt met deze blanke houten steigerplanken meubelen maken en deze vervolgens met steigerhoutbeits- en verf een eigen kleur geven. Vergeet niet om voldoende schroeven mee te bestellen!

 

Steigerplanken kant-en-klaar

Wanneer u bij Steigerplank.com bestelt, worden de steigerplanken kant-en-klaar afgeleverd. Daarbij kunt u onder meer kiezen voor verschillende kleuren, zoals zwart, wit, grijs en antraciet steigerhout. Wilt u blanke houten steigerplanken gebruiken? Dan heeft u keuze uit onder andere geborsteld en geschaafd steigerhout. Daarnaast bieden wij ook old look steigerhout. Bij Steigerplank.com zijn de steigerplanken kant-en-klaar van de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs.

 

Steigerplanken op maat

De meeste steigerplanken in onze webshop hebben een breedte van circa 195 mm. Het is ook mogelijk om steigerplanken op maat te laten zagen. Om een smallere plank te krijgen kunnen wij de plank in de lengte zagen. De verschillende lengtes die wij direct op voorraad hebben zijn 500 mm, 1000 mm, 2000 mm, 2500 mm, 3000 mm, 4000 mm, en 5000 mm. Wilt u graag een andere lengte? Dan kunnen wij de steigerplanken op maat afkorten. Houd hierbij wel rekening met enig zaagverlies.

 

Steigerplanken kopen

Bij Steigerplank.com kunt u allerlei soorten en afmetingen steigerplanken kopen, die u direct na levering kunt gebruiken. Met douglas hout heeft u een uitstekend houtsoort dat gunstige eigenschappen als duurzaamheid en betaalbaarheid combineert. Wilt u graag steigerplanken kopen, maar wilt u eerst graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een grote partij steigerhout (vanaf 200 stuks) nodig voor uw project? Informeer dan naar de mogelijkheden voor zakelijk bestellen.

 

Nieuwe steigerplanken

In onze webshop vindt u ook nieuwe steigerplanken die rechtstreeks uit fabriek komen. Dit verse steigerhout is nog onbehandeld en nog wat ruw. Het belangrijkste voordeel is dat deze nieuwe steigerplanken zeer goedkoop zijn. Het nadeel is dat de planken nog vocht bevatten, waardoor ze enigszins uit kunnen zetten. Ze worden daarom vooral in de bouw gebruikt. Gedroogde steigerplanken zullen dankzij de droging nauwelijks krimpen, waardoor deze nieuwe steigerplanken ideaal zijn voor bijvoorbeeld houten meubelen of een schutting van steigerplanken.

 

Steigerplanken online

Wanneer u steigerplanken online bestelt, wilt u daar natuurlijk niet te lang op wachten. Gelukkig profiteert u bij Steigerplank.com van een snelle levering. Geef bij het afrekenen direct de gegevens door voor bezorging en werkwijze. Op die manier is een optimale levering eenvoudig geregeld. U hoeft overigens uw steigerplanken niet per se online te kopen bij Steigerplank.com. U bent namelijk ook van harte welkom voor het afhalen van steigerhout in Drenthe bij onze vestiging in Hoogeveen.