.

Beits & verf

Steigerhoutbeits- en verf

Steigerplank.com biedt diverse wash én steigerhoutbeits aan! Geef planken een mooie kleur en impregnatie door middel van deze producten. Bestel nu bij uw steigerplanken en u heeft het snel thuis geleverd!
 

Zwarte steigerhoutbeits

Onze zwarte steigerhoutbeits heeft een zeer mooie dekking en is voorzien van een UV-filter. Hierdoor blijft de zwarte, intense kleur heel lang behouden! Dit maakt dit steigerhout dan ook heel geschikt voor bijvoorbeeld schuttingen of een schuurtje. Ook de grijze en witte steigerhoutbeits geven een mooie dekking.
 

Old look steigerhoutbeits

De old look steigerhoutbeits heeft een wat transparante dekking. Daarom wordt deze beits ook vaak gebruikt om blanke planken (bijvoorbeeld gedroogd steigerhout) te behandelen. Het geeft een heel mooi effect aan de planken. Bovendien komt het ten goede aan de duurzaamheid! Voor het meeste gemak kunt u uiteraard ook kant-en-klare old look steigerplanken bestellen. U kunt de beits dan gebruiken om blanke kantjes bij te werken.
 

Verf om planken bij te werken

Al onze gekleurde planken zijn ovengedroogde planken, die hangend worden gespoten. Hierdoor is de kern blank. Als de plank wordt gezaagd – vanuit – een 5 meter plank, dan kunnen er blanke zaagkantjes ontstaan. Daarom bieden we bijpassende verf aan, om uw planken bij te werken!


Planken behandelen met beits

Wilt u graag een meer transparante dekking? Dan is de wash een prima product! Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder antraciet, grey, white wash en black wash. Kies voor 750 ml of 2,5 liter. Afhankelijk van de hoeveelheid beits die u nodig heeft! Planken schoonmaken en vrij maken van algen? Neem dan een kijkje bij onze Max Care producten: algenverwijderaar of de houtcleaning en renovatie.


Bezorgen of afhalen?

Heeft u nog vragen of onze producten? Onze klantenservice zit graag voor u klaar! Bestelt u alleen een pot beits of wash? Houd er rekening mee dat er nog €9,95,- verzendkosten overheen komen. Voor een bestelling met steigerplanken, kunt u het beste een kijkje nemen bij onze verzendkosten. Of kom de producten afhalen in onze vestiging in Hoogeveen!