Steigerhouten meubelen
Steigerhouten meubelen zijn tegenwoordig overal te vinden. Met hun robuuste uiterlijk, duurzame karakter en lage prijs wordt voor zowel binnen als buiten vaak de keuze gemaakt voor steigerhouten meubelen. Wanneer u handig bent met hout, is het maken van een steigerhouten meubel heel leuk om te doen. Steigerplank.com helpt u met het maken van uw steigerhouten meubel door het aanbieden van bouwtekeningen en materialen.


Banken, tafels en meer
Met steigerhout zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierboven ziet u alle bouwpakketten die wij in het assortiment hebben, zoals plantenbakken, bedden, tafels, stoelen en banken. Bestel uw steigerhout gemakkelijk online en u heeft het de volgende dag al in huis!

 
Het bouwpakket
Het bouwpakket wordt gemaakt van gebruikt steigerhout. Dit hout is onbehandeld. Dit betekent dat dat het hout niet is geschuurd. Het bouwpakket  is exclusief de schroeven. De schroeven zijn exclusief te bestellen in onze webshop. Uw steigerhouten meubel beitsen of verven? Deze producten zijn tevens in onze webshop te vinden. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.