.

Betaalmogelijkheden

In onze webwinkel kunt u op verschillende manieren betalen, hieronder vindt u een overzicht van onze betaalopties.

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. Een iDeal betaling brengt geen extra kosten met zich mee.

Vooraf overmaken op onze rekening

Betaald u liever niet via iDeal, dan kunt u bij ons aan de hand van uw ordernummer het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Steigerplank.com op NL92ABNA0608473502. Een vooruitbetaling brengt geen extra kosten met zich mee. Vanuit het buitenland kunt u ook voor deze optie kiezen, onze internationale bankgegevens zijn:

IBAN/SEPA Nummer: NL92ABNA0608473502
BIC Nummer: ABNANL2A
Banknaam: ABN Amro

Rembours

Onder rembours verzenden houdt in dat u bij de bezorger een gepaste contante betaling doet wanneer u het pakket ontvangt. Indien u kiest voor remboursverzending komt er boven op het aankoopbedrag wel een extra bedrag voor de contante betaling aan het postorderbedrijf. De aanschafprijs bestaat dan uit de kosten van het product, de eventuele verzendkosten en de kosten voor een contante betaling.

Contant bij afhalen

U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestigingen in Hoogeveen. Bij het afhalen kunt u contant betalen of via de pin. Wanneer u uw order in onze webshop plaatst zorgen wij dat uw bestelling klaar ligt!