BEZORGING

Steigerplank.com is blij met u als klant. Om u nog meer tegemoet te komen hebben wij de bezorgkosten tijdelijk fors verlaagd! Wij hanteren op dit moment de volgende bezorgkosten:
 

 Kleine producten*

 € 9,95

 Steigerplanken t/m 2 mtr  

 € 50,00

* Alles wat in een doos kan worden geleverd.
 

 

 0-20 st

 21-40 st

 41-100  st

 101-999 st 

 Steigerplanken van 2,5 t/m 5 mtr

 € 50,00

 € 65,00

 € 75,00

 € 90,00


Werkwijze

  • Na het plaatsen van een bestelling nemen wij altijd telefonisch contact op om een afspraak te maken voor levering. Wij kunnen elke willekeurige werkdag leveren. Let op: uw bestelling wordt pas geleverd nadat er een leveringsafpraak is gemaakt.
  • Van tevoren kunnen wij niet aangeven/toezeggen welk dagdeel of tijdstip de bestelling zal worden geleverd.
    Wilt u uw bestelling toch voor een bepaald tijdstip geleverd hebben? Dan is het mogelijk om - tegen meerprijs - een tijdslevering op uw bestelling te zetten. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.


Levering

  • Op de dag van levering krijgt u een e-mail met een tijdsindicatie. Heeft u geen tijdsindicatie ontvangen? Dan zijn wij vanaf 9.00 telefonisch bereikbaar voor een tijdsindicatie.
  • De chauffeur belt standaard een half uur tot uur voor levering. Daarom raden wij aan om telefonisch bereikbaar te zijn op de dag van levering.
  • De bestelling wordt in principe naast de vrachtwagen geleverd. In overleg kan het steigerhout op de gewenste plek worden neergezet. Hier zijn wij echter niet verantwoordelijk voor.
  • Kan een vrachtwagen lastig op het afleveradres komen? Geef dit dan aan ons door. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar dit kunt u ook in de opmerkingen neerzetten.


Maatwerk/meubeltjes
Steigerhouten meubelen hebben wij niet standaard op voorraad. Houd er rekening mee dat wij een aantal werkdagen nodig hebben om het meubelstuk te maken en te leveren. Hetzelfde geldt voor maatwerk.

Klachten?

  • Niet tevreden met uw geleverde bestelling? Neem dan contact met ons op. Zodoende kunnen we samen tot een passende oplossing komen.
  • Schade aan eigendommen door levering? Dan dient u zich te wenden tot de transporteur. Indien nodig treden wij als intermediair op.


Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.