Breed assortiment steigerhout

Steigerhout kopen? Bij Steigerplank.com kunt u verschillende steigerplanken kopen van de beste kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Bovendien hebben wij een breed assortiment. Gebruikt, geborsteld, vers, geschaafd of gekleurd, de keuze is reuze! De beste prijs-kwaliteitverhouding producten koopt u bij onze webshop. De standaarddikte van onze planken is 32 mm, hierdoor zijn de planken dikker én steviger dan die van de bouwmarkt of concurrent. Bovendien leveren wij in diverse afmetingen, waaronder 1 t/m 5 meter.
 

Maken van unieke meubelen met gebruikt steigerhout

Wilt u een unieke tuintafel, robuuste eettafel, boekenkast of stoer bed maken? Kies dan voor gebruikt steigerhout. Hiermee kunt u heel eenvoudig en snel zelf meubelen maken die helemaal zijn afgestemd op uw eigen wensen en persoonlijke smaak. Doordat de planken uit ons assortiment gesorteerd, schoon en gedroogd zijn, kunt u deze direct als basismateriaal gebruiken. Doordat de natuurlijke eigenschappen van het hout bewaard zijn gebleven, krijgen de meubels een robuuste uitstraling.
 

Steigerhout handmatig gesorteerd

Ons bedrijf verkoopt gebruikte steigerplanken van TOP-kwaliteit. Deze zijn handmatig gesorteerd door onze medewerkers, waardoor u planken ontvangt van de beste kwaliteit. Uitzonderlijk kunnen er nog krammetjes of bandjes op zitten. Daarnaast kunt u kiezen voor geborstelde planken. De gebruikte planken gaan door een borstelmachine, waar ze mooi en strak uitkomen. De structuur van het hout wordt goed zichtbaar, met als resultaat; een prachtige plank!


Kant-en-klare steigerplanken

Wij hebben diverse gekleurde planken in het assortiment. Deze zijn geschaafd en behandeld (gespoten). Dit maakt ze – naast gebruikt steigerhout – heel geschikt voor het maken van meubelen, zoals een bureau. Ze zijn namelijk kant-en-klaar, maatvast en splintervrij. U heeft de keuze uit de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart. Wilt u liever een neutrale kleur? Dan kunt u kiezen voor geschaafd en gedroogd. Onze goedkoopste houtsoort kopen? Kies dan voor vers steigerhout.
 

Steigerhout op maat

Wilt u dat de planken of meubels zo lang mogelijk mee gaan? Schaf dan een beits aan. Wij hebben onder andere whitewash, greywash, blackwash en antracietwash in het assortiment. De steigerhoutverf is dezelfde kleur als de gekleurde steigerplanken. Een meubel maken? Vergeet niet om schroeven aan te schaffen.
 

Steigerplank.com levert maatwerk

Een meubel laten maken of grote partijen afnemen? Bij een afname van meer dan 500 meter worden speciale prijzen gehanteerd. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Op maat laten zagen? Wij leveren maatwerk. Wilt u het hout bekijken of zelf uitkiezen? In onze vestiging in Hoogeveen (Drenthe) kunt u vrijblijvend langskomen!

Op de hoogte blijven van al onze acties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!