Breed assortiment steigerhout

Steigerhout kopen? Bij Steigerplank.com kunt u verschillende steigerplanken kopen van de beste kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Bovendien hebben wij een breed assortiment. Gebruikt, geborsteld, vers, geschaafd of gekleurd, de keuze is reuze! De beste prijs-kwaliteitverhouding producten koopt u bij onze webshop. Bovendien leveren wij in diverse afmetingen.

Maken van unieke meubelen
Wilt u een unieke tuintafel, robuuste eettafel, boekenkast of stoer bed maken? Kies dan voor gebruikt steigerhout. Hiermee kunt u heel eenvoudig en snel zelf meubelen maken die helemaal zijn afgestemd op uw eigen wensen en persoonlijke smaak. Doordat de planken uit ons assortiment gesorteerd, schoon en gedroogd zijn, kunt u deze direct als basismateriaal gebruiken. Doordat de natuurlijke eigenschappen van het hout bewaard zijn gebleven, krijgen de meubels een robuuste uitstraling.

Gebruikt steigerhout
Ons bedrijf heeft diverse gebruikte varianten in het assortiment. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de standaard en de TOP-kwaliteit. Bij de standaard kunnen er nog krammetjes en bandjes aanwezig zijn. Bij de TOP-kwaliteit is dit niet het geval. Daarnaast kunt u kiezen voor geborstelde planken. De gebruikte planken gaan door een borstelmachine, waar ze mooi en strak uitkomen. De structuur van het hout blijft goed zichtbaar.

Gekleurde planken
Wij hebben diverse gekleurde planken in het assortiment. Deze zijn geschaafd en behandeld (gespoten). Dit maakt ze – naast gebruikt steigerhout – heel geschikt voor het maken van meubelen, zoals een bureau. Ze zijn namelijk kant-en-klaar, maatvast en splintervrij. U heeft de keuze uit de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart. Wilt u liever een neutrale kleur? Dan kunt u kiezen voor geschaafd en gedroogd. Onze goedkoopste soort kopen? Kies dan voor vers steigerhout.

Diverse accessoires
Wilt u dat de planken of meubels zo lang mogelijk mee gaan? Schaf dan een beits aan. Wij hebben onder andere whitewash, greywash, blackwash en antracietwash in het assortiment. De steigerhoutverf is dezelfde kleur als de gekleurde steigerplanken. Een meubel maken? Vergeet niet om schroeven aan te schaffen.

Wij leveren maatwerk
Een meubel laten maken of grote partijen afnemen? Bij een afname van meer dan 500 meter worden speciale prijzen gehanteerd. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Op maat laten zagen? Wij leveren maatwerk. Wilt u het hout bekijken of zelf uitkiezen? In onze vestiging in Hoogeveen (Drenthe) kunt u vrijblijvend langskomen!