.

Boomstam tafelblad

Een boomstam tafelblad is tegenwoordig helemaal in. Dat is niet zo vreemd. Het is immers bijzonder om niet zomaar een houten tafelblad te hebben, maar een uniek tafelblad van tropisch hardhout. En dan ook nog een tafelblad waarbij de structuur van het binnenste van de Suar boom zichtbaar is. Een tafelblad van boomstam is een werkelijke toevoeging op uw inrichting. Of het nu gaat om een kantoorruimte of een huis: met een boomstam tafelblad van Steigerplank.com geeft u uw inrichting een fantastische boost. Naast de schoonheid van de tafelbladen zijn ze overigens ook van zeer goede kwaliteit.


Boomstam tafelblad afkomstig uit Indonesië

Zoals gezegd zijn de boomstam tafelbladen van Steigerplank.com van uitmuntende kwaliteit. Dit komt doordat de tafelbladen van echt tropisch hardhout zijn gemaakt, genaamd Suar hout. Dit hout wordt gewonnen in Indonesië en leent zich perfect voor bewerking. De vakmensen van Steigerplank.com selecteren het hout persoonlijk in Indonesië. Zo kunt u er op rekenen dat u als klant enkel de beste kwaliteit krijgt. Kwaliteit is erg belangrijk voor Steigerplank.com. Dat geldt ook voor diversiteit. En aan diversiteit ontbreekt het eigenlijk nooit wanneer het gaat om boomstam tafelbladen. Ieder product is uniek!

Suar hout is overigens geen bedreigde houtsoort in Indonesië. Bij Steigerplank.com staat milieu erg hoog in het vaandel.


Steigerplank.com staat voor u klaar

Bekijk nu ons aanbod aan tafelbladen en tafels en bestel uw boomstam tafelblad vandaag nog bij Steigerplank.com! Wie weet bent u binnenkort eigenaar van zo'n prachtig tafelblad van Suar hout.

Mocht u nog vragen hebben over onze producten? Neem dan zeker contact op met de professionals van Steigerplank.com. U kunt telefonisch contact opnemen via (+31) 0591 - 57 51 00. Mailen kan ook naar bestelling@steigerplank.com. U wordt altijd direct goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden.