.

Twijfel jij ook welke plank jij moet bestellen?

Het grote voordeel van fysiek winkelen is dat je de producten kunt voelen en zien. Op deze manier zie je direct welk product geschikt is voor jouw situatie. Online is dit vaak toch een stuk lastiger, al helemaal met de producten die wij verkopen. De planken proberen wij zo “eerlijk” mogelijk op de foto te zetten om u als klant een zo goed mogelijk beeld van de kleur en plank te geven.

De praktijk wijst uit dat dit toch wat lastiger dan gedacht. Daarom heeft Steigerplank.com het proefpakket bedacht.

Waaruit bestaat een proefpakket?

Een proefpakket is een doos gevuld met proefstukken van planken naar keuze. De Zo kun je bijvoorbeeld alle zwarte planken proberen om het verschil in structuur te zien. Maar je kunt ook alle Douglas planken proberen om te kijken welke het beste bij jouw project past.

De proefstukken zijn 25 á 50 cm, genoeg om de kleur goed te controleren. Je kunt de proefstukken ook goed even naast elkaar of in jouw tuin leggen om te kijken welke kleur het beste past bij jouw interieur of exterieur.  

Hoe kost een proefpakket?

De proefstukken zelf zijn gratis. U betaald alleen voor de verzendkosten. Mocht u een bestelling plaatsen boven de €300,- dan krijgt u het bedrag van het proefpakket terug!

Bestel jouw proefpakket!