Nieuw steigerhout

Wij helpen u met uw zoektocht naar nieuw steigerhout dat aan uw wensen voldoet! Bij Steigerplank.com hebben we een ruim aanbod aan steigerhout dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is en op verschillende manieren is verwerkt. Naast dat er keuze is uit verschillende lengtes, is het ook mogelijk de planken af te korten en/of in de lengte te laten zagen. Wanneer u uw bestelling met nieuw steigerhout vóór 14:00 uur plaatst, kunnen wij het de volgende werkdag al leveren!

Steigerhout nieuw

Bent u op zoek naar nieuw steigerhout? Dit heeft het voordeel ten opzichte van gebruikt steigerhout dat het dezelfde stijl en wordt het één geheel wanneer u hiermee gaat bouwen. Of u nu nieuw hout of gebruikt hout bestelt, het hout dat wij verkopen is van A-kwaliteit en wordt zorgvuldig geselecteerd en schoongemaakt. Ook zijn de planken voorzien van ons kwaliteitskeurmerk, dat onder andere aangeeft dat ons hout PEFC-gecertificeerd is. Bestel uw steigerhout nieuw nu in het wit, zwart, grijs of een andere stijl!

Buiten keuken | Steigerplank.com     Buitenkeuken | Steigerplank.com

Gedroogd steigerhout, behandeld met old look steigerhoutbeits.

Nieuw steigerhout oude look geven

Wilt u uw nieuwe steigerhout een oude look geven? Dat hoeft u niet per se gebruikt te kopen. De goedkoopste manier hiervoor is om azijn en staalwol te gebruiken. Wilt u deze moeite niet hoeven te doen en kant-en-klare planken met een oude look, dan is ons old look steigerhout wellicht een optie voor u! Het voordeel van dit hout is dat het oud lijkt, maar wel maatvast en gelijk van kleur is. Geen zin om uw nieuwe steigerhout een oude look te geven? Ga dan voor ons old look steigerhout!

Nieuw steigerhout kopen

Bij ons kunt u het beste nieuw steigerhout kopen! Dit steigerhout is gelijk van kleur en maatvast, waardoor het direct klaar voor gebruik is. We verkopen verschillende soorten afwerkingen, zoals geschaafd, geborsteld, vers en gedroogd steigerhout. Deze hebben allemaal hun eigen kenmerken en voordelen. Daarnaast verkopen we ook schroeven zodat u gelijk uw planken aan elkaar kunt bevestigen. Wanneer u meer informatie of advies nodig heeft over nieuw steigerhout kopen, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag!

Neem contact op