.

Steigerhout 20 cm breed

Vindt u steigerhout van 20 cm breed ook zo ideaal? Dat begrijpen we! Onze steigerhouten planken zijn standaard ongeveer 20 cm breed en 3 cm hoog. Bij al deze planken kunt u uit verschillende lengtes kiezen, zodat u de gewenste lengte planken voor uw klus hebt. Mocht u de breedte van uw planken willen aanpassen of uw planken wat korter willen maken dan onze standaard opties, dan is dat ook mogelijk met onze maatwerk service. Zo komt u gemakkelijk aan zowel steigerhout van 20 cm breed als steigerhout van andere formaten!

Steigerhout planken 20 cm breed

Heeft u steigerhout planken van 20 cm breed nodig voor een leuk meubelstuk of voor een schutting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De planken van steigerhout die wij verkopen, zijn standaard ongeveer 20 cm breed. De exacte afmeting staat vermeld bij alle producten. Onze steigerplanken zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk, dat inhoudt dat de planken onder andere schoon, duurzaam en verantwoord zijn. Daarnaast zijn de steigerhout planken van 20 cm breed direct te gebruiken, waardoor u direct aan de slag kunt met uw klus!

Gebruikt steigerhout 20 cm breed

Ook ons gebruikt steigerhout is ongeveer 20 cm breed. Deze planken hebben elk een uniek karakter en worden bij binnenkomst tuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Daarnaast zijn de planken ook schoongemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van A-kwaliteit steigerhout. Dit hout is erg geschikt voor het maken van meubels door het onderscheidende karakter. Tot slot is gebruikt steigerhout van 20 cm breed een goedkope keuze, wat uiteraard een groot voordeel is!

Steigerhout 20 cm breed kopen

Twijfel niet langer om steigerhout van 20 cm breed te kopen bij Steigerplank.com! Door onze jarenlange ervaring in combinatie met kwaliteitsgarantie, snelle levering en de optie om uw planken op maat te laten zagen, kunt u het beste resultaat van ons verwachten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Wij helpen u graag verder met steigerhout van 20 cm breed kopen!