Steigerhout blackwash: steigerhoutbeits

Steigerhoutbeits | Steigerplank.com
Op voorraad
€ 15.00
€ 11.25incl. BTW
  • Steigerhout blackwash: steigerhoutbeits
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

    € 0,00 Totaal incl. BTW

    Productomschrijving Steigerhout blackwash: steigerhoutbeits

    Toe aan een nieuwe uitstraling voor uw (steiger)houten meubelen in uw woning of tuin? Met de steigerhout blackwash beits creëert u een trendy afwerking. Het hout krijgt de look van natuurlijk doorgeleefd hout die vergelijkbaar is met oude steigerplanken. Een voordeel is dat de natuurlijke houtstructuur goed zichtbaar blijft door de transparante werking van de steigerhoutbeits. Daarnaast is de beits op alle houtsoorten te gebruiken.

    De steigerhout blackwash beits is op alle (steiger)houtsoorten te gebruiken. De steigerhoutbeits is daarbij geschikt voor het gebruik op zowel meubelen die binnen als buiten staan. Daarbij beschermt de beits de producten die buiten staan door zijn vochtwerende werking wat ervoor zorgt dat de producten langer meegaan.
     

    Het verbruik van steigerhout blackwash beits

    Het verbruik van de steigerhout blackwash beits hangt af van het effect en de houtsoort waar u het op gebruikt. Over het algemeen gebruikt u gemiddeld 1 liter voor het behandelen van 10 tot 14 m² (steiger)hout. Wilt u een sterk blackwash effect creëren met de beits? Dan kunt u meerdere lagen aanbrengen voor het gewenste resultaat. Bij het gebruik op een sterk ‘zuigende’ houtsoort adviseren wij om rekening te houden met 1 tot 2 extra lagen om het juiste resultaat te behalen.
     

    Productinformatie

    Bent u op zoek naar een andere kleur dat de steigerhout blackwash beits? De steigerhoutbeits is ook vekrijgbaar in de kleuren wit, grijs en antraciet. De beits biedt optimale bescherming op de (steiger)houtproducten waar het op wordt gebruikt door zijn vochtwerende werking. De natuurlijke houtstructuur blijft behouden door de transparante dekking die zorgt voor een natuurlijke doorleefde look. De steigerhoutbeits is verkrijgbaar in 750 ml of 2500 ml.

    Meer informatie omtrent de werking of het gebruik van de steigerhout blackwash beits? Onze specialisten helpen je hier graag bij. Neem contact met ons op door te bellen naar 0591-575100 of door het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

    Maak je bestelling compleet

    Specificaties Steigerhout blackwash: steigerhoutbeits

    Fabrikant
    Steigerplank.com
    Kenmerk 1
    Wit, grijs, antraciet en zwart
    Kenmerk 2
    Optimale bescherming
    Kenmerk 3
    Trendy afwerking
    Kenmerk 4
    Transparante beits

    Beoordelingen

    Schrijf een beoordeling

    Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

    Terug naar alle beoordelingen

    * verplicht veld