Bouwpakketten

Bouwpakketten

✓ Alle planken op maat

✓ Gemakkelijk én snel

✓ Snelle levering

Steigerhouten bouwpakketten

Zelf aan de slag? Bestel een steigerhouten bouwpakket!

Steigerhouten meubelen zijn tegenwoordig overal te vinden. Met hun robuuste uiterlijk, duurzame karakter en lage prijs wordt voor zowel binnen als buiten vaak de keuze gemaakt voor steigerhouten meubelen. Wanneer u handig bent, is het maken van een meubel heel leuk om te doen. Bent u niet zo handig, maar wilt u wel zelf een meubelstuk maken? Of kiest u liever voor gemak? Bestel dan een bouwpakket!
 

Banken, tafels en meer

Met steigerhout zijn de mogelijkheden eindeloos. Steigerplank.com helpt u met het maken van een mooi meubel door het aanbieden van bouwtekeningen en materialen. Hierboven ziet u alle bouwpakketten die wij in het assortiment hebben, zoals steigerhouten plantenbakken, bedden, tafels, stoelen en banken. De planken worden op maat gezaagd bij u thuis afgeleverd. Aan de hand van de handleiding zet u het meubeltje heel gemakkelijk in elkaar! Bestel de planken gemakkelijk online en u heeft het de volgende werkdag al in huis!
 

Het bouwpakket

Het bouwpakket wordt altijd gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze planken komen van de bouw, waardoor ze een uniek karakter hebben gekregen. Perfect voor meubeltjes! Deze planken zijn verder onbehandeld. Ze hoeven alleen maar even licht geschuurd te worden. Het bouwpakket is exclusief de schroeven. De schroeven zijn te bestellen in onze webshop. Uw product beitsen of verven? Deze producten zijn tevens in onze webshop te vinden. Heeft u liever een ander soort hout of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0591-575100 of bestelling@steigerplank.com. Wij staan u graag te woord!