Verse steigerplanken

Bestel voor 14.00 uur, morgen in huis.

Merk:
Steigerplank.com

€ 2,25

Verse steigerplanken
Verse Steigerplank 5 meter

€ 11,25

Verse Steigerplank 4 meter

€ 9,00

Verse Steigerplank 3 meter

€ 6,75

Verse Steigerplank 2,5 meter

€ 5,62

Verse Steigerplank 2 meter

€ 4,50

Verse Steigerplank 1,5 meter

€ 3,38

Verse Steigerplank 1 meter

€ 2,25

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Verse steigerplanken

Nieuwe steigerplanken kopen? Steigerplank.com biedt vers hout aan voor een zeer lage prijs! Dit hout is volledig nieuw en kunt u naar wens behandelen. Vers hout is altijd op voorraad, wat betekent dat wij snel kunnen leveren! Als u op een werkdag vóór 14.00 besteld, kunnen wij het de volgende werkdag al leveren!

Nieuwe/verse steigerplanken
Onze nieuwe planken komen rechtstreeks uit de fabriek. Ze zijn pas gezaagd, niet behandeld en nog wat ruw. Dat betekent dat ze nog enigszins nat zijn en nog kunnen uitzetten. Het voordeel is dat dit soort hout een zeer lage prijs heeft! Bovendien kunt u het nog helemaal naar eigen wensen behandelen. Droog en schuur het hout en verf ze in de gewenste kleur. Dit kan bijvoorbeeld met een wash uit ons assortiment.

Verse planken voor de bouw
Vers hout wordt voornamelijk direct in de bouw gebruikt. Ze hebben de laagste prijs, omdat ze nog niet bewerkt zijn. De planken krijgen aan beiden zijden een kram, zodat ze stevig genoeg zijn voor op de steigers. Na goed gebruik komen ze terug, worden ze gesorteerd, schoongemaakt en verkocht als gebruikt. Wilt u graag meer informatie over onze gekramde steigerdelen voor de bouw? Lees het op deze pagina.

Nieuwe steigerplanken te koop
In onze webwinkel hebben wij diverse steigerplanken te koop. Wilt u advies over welke steigerplanken nieuw u het beste kunt kopen? Of wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers! Dit kan via 0591-575100, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar bestelling@steigerplank.com.

 

Kenmerken Verse steigerplanken

Fabrikant
Steigerplank.com
Barcode
142
Kenmerk 1
Nu blijvend in prijs verlaagd!
Kenmerk 2
Nieuwe strakke planken
Kenmerk 3
Voor op de bouw
Kenmerk 4
Van 40 cm tot 5 meter