.

Bezoek Steigerplank.com in Hoogeveen

Woont u in (de omgeving) van Hoogeveen? Kom dan eens langs in onze vestiging in Hoogeveen!

De medewerkers van Steigerplank.com staan klaar om u te voorzien van passend advies. U kunt zien welke soorten steigerplanken wij in het assortiment hebben, zoals gebruikte steigerplanken, geschaafde en behandelde steigerplanken en nieuwe steigerplanken. Tevens hebben wij diverse steigerhouten meubelen staan, zodat u kunt zien wat voor soort meubelen wij maken, maar ook wat bijvoorbeeld een white-wash met uw meubel doet.


Een meubel op maat?

Alles is mogelijk! Wij brengen uw wensen in kaart en geven passend advies. Na akkoord gaan wij aan de slag met uw steigerhouten meubel. Dit zal ongeveer 3 tot 5 werkdagen duren. Alle meubelen worden met de hand gemaakt, wat betekent dat u gegarandeerd een uniek meubelstuk heeft. U kunt het meubelstuk afhalen, maar deze kunnen wij tevens (tegen een meerprijs) bij u thuisbezorgen.


Weet u al welke steigerplanken u nodig heeft?

Of heeft u een grotere bestelling? Plaats dan een bestelling in onze webshop! Kies voor de optie ‘afhalen’ in Hoogeveen en wij zorgen dat het op de gewenste dag voor u klaar ligt. U kunt uw bestelling dan gelijk meenemen.
 

Nog vragen?

Net als kwaliteit vindt Steigerplank.com service erg belangrijk. Bij vragen kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Het maakt niet uit wat voor vraag u heeft! 

 

Steigerplank.com is gevestigd aan Europaweg 10, 7903 TM te Hoogeveen.
 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag  08.30 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.00