.

De voordelen van Zweeds Rabat

Zweeds Rabat is een veel gebruikte plank om jouw tuin extra sfeer te bezorgen. Door zijn esthetische maar toch praktische vorm zorg je voor een blikvanger in jouw tuin, terras of andere omgeving.

 

Duurzaamheid

Zweeds Rabat wordt gemaakt van verschillende soorten hout. Het hout wat Steigerplank gebruikt voor hun Zweeds Rabat is Douglashout. Dit Douglashout staat bekend om hoogwaardig hout wat zeer lang mee gaat. Het hout is van nature duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Insecten en rot maken weinig kans bij deze houtsoort.

Uitstraling

Zweeds Rabat ziet er anders uit dan de steigerplanken, de Steigerplanken worden vooral boven of naast elkaar geplaatst terwijl het rustieke en elegante Zweeds Rabat juist over elkaar geplaatst wordt. Door zijn unieke vorm vallen de planken over elkaar heen waardoor ze een soort schaduw effect over elkaar creëren. Je zou deze planken als schutting kunnen installeren maar ook als gevelbekleding kunnen gebruiken. Er zijn ook tal van voorbeelden ze gebruikt zijn tijdens de bouw van een tuinhuis. Steigerplank.com heeft 2 verschillende soorten Zweeds Rabat op haar webshop staan. Zwart Zweeds Rabat, dit is al gespoten in de zwarte kleur. Onbehandeld Zweeds Rabat, dit Zweeds Rabat is nog niet behandeld en dus nog naar wens te behandeld met een kleur naar keuze.

Installeren

Door het unieke ontwerp van het Zweeds Rabat kunnen de planken over elkaar geplaatst worden. Dit is niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens extra stevig. Met de gevelschroeven van Steigerplank.com zorg je er voor dat het Zweeds Rabat stevig op zijn plek blijft zitten.

Veelzijdigheid

Gevelbekleding, schuttingen, tuinhuis maken. Je kunt veel dingen maken of opfleuren met Zweeds Rabat. Je bent vrij in het gebruik van Zweeds Rabat en helemaal als je zelf ook nog kan bepalen welke kleur dit Zweeds Rabat krijgt.

Onderhoud

Zweeds Rabat behoeft weinig onderhoud. Natuurlijk is het mogelijk om de planken schoon te borstelen en af en toe reinigen. Om de levensduur te verlengen zou je de planken periodiek kunnen behandelen met een beschermende laag.

Of u nu uw buitenruimte wilt transformeren met een nieuwe gevelbekleding, een tuinafscheiding wilt creëren of een charmant tuinhuisje wilt bouwen, Zweeds rabat biedt een uitstekende keuze. Met zijn duurzaamheid, esthetische aantrekkingskracht, eenvoudige installatie, flexibiliteit en minimaal onderhoud.