.

Waar kun je vurenhouten planken voor gebruiken?

Er zijn veel verschillende projecten waar je de populaire en veelzijdige vurenhouten planken voor kunt gebruiken. De planken zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken en bieden zij voor elke situatie een prachtig mogelijkheid. Deze planken zijn geschikt voor een interieurstylist maar ook voor een handiger klusser.

Meubels

Meubels kunnen ook perfect gemaakt worden van vurenhouten planken. Zo kun je er bijvoorbeeld boekenplanken, tafels, kasten, bedden en nog veel meer van de planken maken. Met een toegankelijke beits gaan de meubels ook nog eens lang mee.

 

Buitentoepassingen

Het maken van pergola’s, schuttingen en tuinmeubelen is ook geen probleem voor een vurenhouten plank. Het hout is van nature goed bestand tegen weersinvloeden, vurenhouten planken zijn prima te gebruiken voor buitentoepassingen. Wij raden wel aan om de onbehandelde planken te behandelen beits naar keuze.

Vloeren en wanden

Onze vurenhouten planken zijn te gebruiken voor het maken van prachtige en elegante vloeren. Massieve planken, lambrisering of zwevende vloeren kunnen worden gemaakt van deze sfeervolle planken. 

Gevelbekleding en afwerking

Voor het afwerken en bekleden van bijvoorbeeld een gevel, plafond of als decoratie aan de wand is vurenhout ook uitermate geschikt. Het is dus goed mogelijk om met onze verschillende planken iets toe te voegen aan jouw interieur of exterieur.

Do It Yourself (DIY) projecten

Voor de creatieve doe-het-zelvers zijn vurenhouten planken een geweldig materiaal om mee te werken. Van het maken van fotolijsten en planken tot het bouwen van speelgoed en plantenbakken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en maak unieke stukken voor in en rondom je huis.