.

Zakelijk bestellen

Steigerplank.com levert speciaal voor de steigerbouw, groothandels en interieurbouwers steigerplanken op maat. Bent een zakelijke klant en op zoek naar steigerplanken van diverse afmetingen, heeft u specifieke bezorgwensen of wilt u een prijsopgave? Neem dan contact op met steigerplank.com en wij maken een offerte op maat!


Grote aantallen

Steigerplank.com heeft jarenlange ervaring met verkoop en behandeling van gebruikt en nieuw steigerhout. Wij selecteren alleen de beste planken voor u, door onze know how als een van de grootste leveranciers van steigerplanken in Nederland, kunnen wij op uw verzoek die planken selecteren die u nodig heeft voor uw projecten. Of het nu om nieuwe, droge of gebruikte steigerplanken gaat: wij hebben ze op voorraad voor u! Wanneer u meer dan 200 stuks wilt afnemen, mailt of belt u ons dan en u krijgt zo spoedig mogelijk een aanbieding op maat.


Leveren op rekening

Voor onze zakelijke klanten hebben wij diverse voordelen. Het is voor bedrijven, overheden en stichtingen bijvoorbeeld mogelijk om bestellingen op rekening te ontvangen. Verder gebeurt levering op de bouwplaats altijd in overleg. U bent wellicht niet de gehele dag op uw bedrijf aanwezig. Voor u is het dan mogelijk om uw steigerplanken op de bouwplaats of op een afwijkende locatie te laten leveren. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier, via 0591-575100 of bestelling@steigerplank.com.


Contactgegevens

Tel: 0591-575100
E-mail: bestelling@steigerplank.com