Groothandel voor interieurplanken

Wij leveren speciaal voor groothandels en interieurbouwers steigerplanken op maat. Bent u op zoek naar steigerplanken van diverse afmetingen, heeft u specifieke bezorgwensen of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op met steigerplank.com en wij maken een offerte op maat voor u!

Steigerplank.com heeft jarenlange ervaring met verkoop en behandeling van gebruikt en nieuw steigerhout. Voor onze zakelijke klanten hebben wij diverse voordelen, hieronder een overzicht. Wilt u zakelijke klant bij ons worden, neem contact met ons op via telefoon of via onderstaand contactformulier.

Grote aantallen

Steigerplank.com selecteert alleen de beste planken voor u, door onze know how als een van de grootste leveranciers van nieuwe steigerplanken in Nederland, kunnen wij op uw verzoek die planken selecteren die u nodig heeft voor uw projecten. Of het nu om nieuwe, droge of gebruikte steigerplanken gaat: wij hebben ze op voorraad voor u! Wanneer u meer dan 200 stuks wilt afnemen, mailt of belt u ons dan en u krijgt zo spoedig mogelijk een aanbieding op maat van ons. 

Leveren op rekening

Het is voor bedrijven, overheden en stichtingen mogelijk om bestellingen op rekening te ontvangen. Neem hiervoor voor het plaatsen van uw bestelling contact met ons op via onderstaand contactformulier of 0591 57 51 00.

Levering op de bouwplaats

U bent wellicht niet de gehele dag op uw bedrijf aanwezig. Voor u is het dan mogelijk om uw steigerplanken op de bouwplaats of op een afwijkende locatie te laten leveren. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon of via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Tel: 0591-575100
E-mail: bestelling@steigerplank.com