.

Afmeting steigerplank

Het zou prettig zijn als alle steigerplanken dezelfde afmeting hebben. Dit maakt het klussen en vooral het voorbereidende denk- en meetwerk een stuk makkelijker. Maar helaas zijn er vaak kleine afwijkingen in de breedte en dikte, ofwel hoogte, van de planken. Gelukkig vindt u bij Steigerplank.com altijd een duidelijk overzicht van de steigerplank afmetingen. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u hout bij ons bestelt.

Steigerplank afmetingen

Bij Steigerplank.com hebben de meeste planken een dikte van circa drie centimeter. Dit maakt ze dikker en steviger dan de planken die verkrijgbaar zijn bij uw lokale bouwmarkt. Naast dat er afwijkende maten zijn voor steigerhout, zijn er ook verschillende soorten steigerplanken verkrijgbaar. Denk hierbij aan geschaafd hout of behandelde zwarte of witte steigerplanken. Qua lengte heeft u het helemaal zelf in de hand, deze gaat van twee tot wel vijf meter!

Steigerplank op maat

Gaat u een kast, tafel, of bank maken van steigerhout? Dan is het prettig om uw steigerplank op maat te kopen. Zeker wanneer u een bestaande bouwtekening heeft, is dit prettig. Vaak staat hier al precies in welke maten u allemaal nodig heeft. Om uzelf ook nog eens flink wat schuurwerk te besparen, is geschaafd steigerhout een goede optie. Laat uw steigerplank op maat zagen door Steigerplank.com, we leveren volledig maatwerk! Kies afkorten of lengte zagen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Laat in de opmerkingen weten op welke lengtes de planken gezaagd moeten worden en wij gaan voor u aan de slag! Heeft u al het hout eenmaal binnen, dan hoeft u alles alleen nog maar in elkaar te zetten.

Steigerhout kopen