.

Steigerhout 3 meter

Bent u op zoek naar steigerhout van 3 meter lang? Dan bent u bij Steigerplank.com aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan verschillende soorten afmetingen en kleuren steigerhout, hebt u een grote kans op slagen voor de steigerplanken naar uw wens. Deze planken zijn voorzien van ons kwaliteitskeurmerk, wat inhoudt dat ze onder andere schoon en duurzaam zijn! Bij al onze soorten steigerhout kunt u kiezen uit verschillende lengtes. Bekijk ons gevarieerde assortiment aan steigerhout van 3 meter!

Steigerhout planken 3 meter

U kunt steigerhout planken van 3 meter perfect gebruiken voor uw schutting of uw steiger! Ook verkopen we steigerhouten balkjes in verschillende formaten. Hiermee kunt u de steigerhout planken aan elkaar monteren. Vergeet daarbij zeker niet de juiste schroeven mee te bestellen om de planken aan de balken te bevestigen. Er zijn nog veel meer doeleinden waar u de steigerhout planken van 3 meter voor kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld een heerlijke grote loungebank in de tuin!

Gebruikt steigerhout 3 meter

Mocht u het zonde vinden om nieuw steigerhout te gebruiken, dan bieden we ook gebruikt steigerhout van 3 meter aan. Net als de rest van ons hout, bieden we de gebruikte steigerplanken in verschillende lengtematen aan. Dit hout is rechtstreeks afkomstig van de bouw. De planken worden bij binnenkomst stuk voor uitgezocht op kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat het gebruikt steigerhout van 3 meter van A-kwaliteit is!

Steigerhout 3 meter kopen

Bij ons kunt u steigerhout van 3 meter lang kopen. Of u nu op zoek bent naar geborsteld, geschaafd, gedroogd of vers steigerhout, we hebben het allemaal! Ondanks dat we elke plank in vaste hoogtes en breedtes aanbieden, is het mogelijk dat u deze door ons op maat laat zagen. Dit kan zowel in de lengte als breedte! Door dit door ons te laten doen, weet u zeker dat het zagen strak en recht gebeurt. Twijfel niet om uw steigerhout van 3 meter bij ons te kopen, want als u op werkdagen vóór 14:00 uur bestelt, hebt u het de volgende werkdag al in huis!

Steigerhout 3 meter kopen