.

Steigerhout 5 meter

U kunt steigerhout van 5 meter goed voor uw steiger gebruiken! Dit hout is erg stevig en tegelijkertijd soepel, waardoor het lang meegaat. Met ons kwaliteitskeurmerk bent u verzekerd van schoon en duurzaam steigerhout. Daarnaast hebben de verschillende soorten steigerplanken eigen kwaliteitskenmerken per soort. Neem zelf een kijkje op Steigerplank.com in ons uitgebreide assortiment van A-kwaliteit, met steigerhout van 5 meter lang!

Gebruikt steigerhout 5 meter

Wist u dat gebruikt steigerhout van 5 meter ook van A-kwaliteit is bij ons? De gebruikte steigerplanken worden bij binnenkomst allemaal op kwaliteit geselecteerd. U kunt hiervoor uit verschillende lengtes kiezen en elke plank is uniek. Door voor deze optie te kiezen, herbruikt u planken die anders niet meer zouden worden gebruikt. Erg duurzaam en daarnaast is gebruikt steigerhout van 5 meter ook nog eens een goedkoop alternatief!

Met steigerhout dat geschaafd is van 5 meter, kunt u direct aan de slag! Deze planken zijn glad geschaafd en in de oven gedroogd. Hierdoor bevatten ze geen splinters meer en krimpen ze ook nauwelijks. De planken voelen schoon aan. Daarnaast zijn de planken in verschillende lengtes verkrijgbaar. U kunt ze zelfs op maat laten zagen door ons! Dit kan zowel in de lengte als breedte. In combinatie met onze razendsnelle levering, kunt u morgen al beginnen met klussen met uw steigerhout dat geschaafd is van 5 meter!

Steigerhout planken 5 meter

Bestel uw steigerhout planken van 5 meter bij Steigerplank.com! U kunt deze goed gebruiken voor onder andere een steigerhouten meubel, in combinatie met schroeven en steigerhouten balkjes. Met onze ruime keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen, kunnen wij u voorzien van steigerhout planken van 5 meter! Daarbij geldt dat wanneer u op werkdagen vóór 14:00 uur bestelt, u het morgen al in huis hebt!

Steigerhout 5 meter kopen

Nog vragen over steigerhout 5 meter? Stel hieronder uw vraag!