.

Steigerhout op maat

Voor het beste steigerhout op maat bent u bij Steigerplank.com aan het juiste online adres! Kies uit een ruim aanbod aan steigerplanken met ons kwaliteitskeurmerk, dat onder andere staat voor duurzaamheid, schone planken en nog veel meer voordelen. De planken hebben vaak een vaste hoogte en breedte met keuze uit verschillende lengtes. Mocht de gewenste lengte of breedte voor uw steigerplanken niet bij deze opties zitten, dan kunt u ervoor kiezen om uw steigerhout op maat te laten zagen! U kunt dit in de opmerkingen achterlaten, na het plaatsen van uw bestelling.

Steigerhout op maat laten zagen

Door uw steigerhout op maat te zagen, krijgt u de ideale maat steigerplanken voor uw bouwproject. Of u nu een tafel, een bed of een tuintafel wilt maken, wij zorgen voor planken met de door u gewenste lengte en breedte. Het hout wordt strak en recht gezaagd, voor een mooie afwerking. Hierdoor kunt u zelf gelijk aan de slag en hoeft u zich hier niet druk om te maken. Zo weet u ook zeker dat het goed gebeurt en mooi is afgewerkt. Twijfel daarom niet om door ons uw steigerhout op maat te laten zagen in de lengte of in de breedte!

Steigerhout bestellen op maat

Uw steigerhout bestellen op maat kunt u bij ons doen! In plaats van het zelf te proberen en het risico te lopen dat het mis kan gaan, weet u zeker dat uw plank het formaat krijgt en recht wordt afgezaagd. Zo kunt u in combinatie met onze snelle levering direct aan de slag met klussen. Ongeacht u gebruikt, geborsteld, geschaafd, gedroogd, vers of ander steigerhout bestelt, wij zorgen voor het juiste formaat! U kunt het in de opmerkingen van uw bestelling achterlaten hoe u de planken gezaagd wilt hebben. Ideale oplossing, steigerhout bestellen op maat!

Steigerhout plank op maat

Bent u op zoek naar een steigerhouten plank, maar ziet u de gewenste afmeting er niet tussen staan? Dan kunt u ervoor kiezen uw steigerhout plank op maat te laten zagen! Kies ervoor om het formaat smaller te laten maken of laat het afkorten. Het voordeel van het te laten doen, is dat u hierdoor zeker weet dat dit vakkundig gebeurt. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft, wij helpen u graag!

Steigerhout kopen