Steigerhouten bouwpakket: Stoel XL

Levertijd 2 - 3 werkdagen
€ 129.95incl. BTW

Productomschrijving Steigerhouten bouwpakket: Stoel XL

Wilt u zelf een meubeltje van steigerhout maken? Steigerplank.com helpt u graag op weg! Met onze bouwpakketten schroeft u in een mum van tijd een meubeltje in elkaar.
 

Steigerhouten bouwpakket

Dit bouwpakket heeft alles wat u nodig heeft! Met deze handleiding én de geleverde planken, zet u thuis heel gemakkelijk een prachtige steigerhouten stoel in elkaar! Heeft u thuis geen schroeven? Bestel dan hier de bijpassende schroeven, deze worden niet standaard meegeleverd.


Op maat gezaagde steigerplanken

In onze vestiging in Hoogeveen worden de planken alvast voor u op maat gezaagd. Het voordeel? U weet zeker dat u de juiste afmetingen heeft! Bovendien hoeft u het zelf niet meer uit te rekenen. Het bouwpakket wordt in overleg bij u thuis geleverd. Bent u in de buurt van Hoogeveen en wilt u liever afhalen? In onze vestiging in Hoogeveen kunnen al onze producten worden afgehaald. Dit scheelt u verzendkosten!
 

Mooie meubels van gebruikt steigerhout

De inhoud wordt gezaagd uit gebruikte steigerplanken. Doordat ze van de bouw komen, hebben ze een karakteristiek uiterlijk. Daarnaast zijn ze goed gedroogd. Dit betekent dat de planken niet meer uitzetten. Ze zijn maatvast! Volg deze bouwtekening en u heeft de stoel XL snel in elkaar. Heeft u een ander soort hout van onze website op het oog? Geen probleem! Laat het ons weten via 0591-575100 of stuur een e-mail naar bestelling@steigerplank.com. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een reactie!
 

Download hier de bouwtekening van uw steigerhouten stoel XL.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Steigerhouten bouwpakket: Stoel XL

Artikelnummer
STM113
Kenmerk 1
Geakkelijk zelf te maken
Kenmerk 2
Netjes op maat gezaagd
Kenmerk 3
Gebruikt steigerhout
Kenmerk 4
Robuust uiterlijk
Kenmerk 5
Voor binnen en buiten
Kenmerk 6
Inclusief bouwtekening
Kenmerk 7
Exclusief schroeven
Kenmerk 8
Andere houtsoort mogelijk

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld