.

Steigerplanken 3 meter

Als u op zoek bent naar steigerplanken van 3 meter, bent u bij Steigerplank.com aan het juiste adres! Deze planken zijn zeer breed toepasbaar. Steigerhout is erg stevig hout en leent zich goed voor bewerking. Zo kunt u er heel goed kasten, tafels of andere meubels mee maken. Ook voor buiten constructies, zoals schuttingen en steigers, zijn deze planken uitermate geschikt. Al met al zijn deze steigerplanken van 3 meter dus voor diverse toepassingen te gebruiken.

Steigerhout 3 meter kopen

Geschaafde steigerplanken 3 meter

Meubelen gemaakt van geschaafde steigerplanken van 3 meter zijn erg populair! Bij het maken van mooie robuuste meubelen van steigerhout, zijn de gedroogde en geschaafde planken een uitstekende keuze. Geschaafd steigerhout krimpt veel minder dan vers steigerhout. Dit komt doordat het vochtpercentage is teruggedrongen naar 18%. Verder zijn de planken schoon en hoeven ze niet meer geschuurd te worden. Zo kunt u de geschaafde steigerplanken van 3 meter direct gebruiken als basismateriaal voor zowel binnen- als buitenshuis.

Nieuwe steigerplanken 3 meter

Met de uitmuntende kwaliteit van de nieuwe steigerplanken van 3 meter kunt u van alles maken. Onze nieuwe planken zijn stevig en klaar om mee gewerkt te worden. We hebben een ruim assortiment: zo hebben we nieuwe steigerplanken die gedroogd en geschaafd zijn, we hebben verse steigerplanken en gedroogde steigerplanken. Met de nieuwe steigerplanken van 3 meter kunt u uitstekend uw eigen steigerplanken meubels maken.

Gebruikte steigerplanken 3 meter

Wij gaan waar dat kan zo duurzaam mogelijk te werk en daarom kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte steigerplanken van 3 meter. Elke gebruikte plank is uniek en heeft een eigen uitstraling. Uiteraard zijn al onze gebruikte planken geselecteerd op kwaliteit en u hoeft ook niets minder dan dat te verwachten. Elke plank wordt gecontroleerd en schoongemaakt voordat wij deze verkopen. Zo weet u zeker dat u planken van goede kwaliteit heeft en ook nog eens duurzaam te werk gaat. Neem daarom eens een kijkje bij onze gebruikte steigerplanken van 3 meter!

Steigerplanken 3 meter kopen

Wilt u graag steigerplanken van 3 meter kopen? Dan bent u bij Steigerplank.com aan het juiste adres! Wij bieden u veel keuze, de kwaliteit is zeer goed en u krijgt de steigerplanken zo snel mogelijk thuis geleverd. Aarzel vooral niet om uw steigerplanken van 3 meter online te kopen bij ons. Heeft u ergens nog vragen over? U kunt bellen naar 0591-575100. Houdt u het liever digitaal? Vul dan onderstaand contactformulier in.