Antraciet steigerplanken

Bestel voor 14.00 uur, morgen in huis.

Merk:
Steigerplank.com

€ 5,00

Antraciet steigerplanken
Steigerplank Antraciet 1 meter

€ 5,00

Steigerplank Antraciet 1,5 meter

€ 7,50

Steigerplank Antraciet 2 meter

€ 10,00

Steigerplank Antraciet 2,5 meter

€ 12,50

Steigerplank Antraciet 3 meter

€ 15,00

Steigerplank Antraciet 5 meter

€ 25,00

Steigerverf Antraciet 750 ml

€ 20,00

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Antraciet steigerplanken

Steigerhout in antraciet
Wilt u steigerhout in antraciet bestellen? Steigerplank.com heeft een ruim assortiment aan deze producten, ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is momenteel dé trend op het gebied van steigerhout. Wij maken het u het een stuk makkelijker door de planken te schaven, behandelen en schoon te maken. Zo hoeft u deze niet meer te schuren en kunt u meteen aan de slag met het maken van meubelen.

Meubelen van steigerhout in antraciet
Kiest u voor steigerhout van antraciet, dan kiest u voor geschaafde en behandelde planken die maatvast zijn. Het hout krimpt niet meer en is daardoor uitermate geschikt voor het bouwen van meubelen. Naast dat u meubelen kunt maken, is ons antraciet steigerhout ook geschikt voor het maken van bankjes, wandbekleding en bloembakken.

Antraciet steigerhout in diverse lengtes
Ons behandelde steigerhout in antraciet kunt u aanschaffen in de lengtes 2 meter, 2.5 meter, 3 meter en 5 meter. Laat u dit liever op maat zagen? Dat kan via maatwerk. Voeg ‘afkorten’ of ‘lengte zagen’ toe aan uw winkelwagen. Vertel ons in de opmerkingen op welk formaat dit u wenst. Wij zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard!

Het steigerhout is gespoten en beschermd
Het steigerhout is in antraciet gespoten. Hierbij zijn de producten tegelijkertijd ook geïmpregneerd en beschermd tegen vuil van buitenaf. Omdat het hout hangend is gespten, zijn ze vrij van strepen. Gaat u nog aan de slag met het hout? Dan kunnen er gezaagde kantjes of plekjes ontstaan. Met antraciet steigerhoutverf, kunt u deze plekjes en kantjes bijwerken in dezelfde kleur.

Uw steigerplanken laten bezorgen of afhalen
Op zoek naar steigerhout van antraciet? Bekijk dan ons aanbod aan hout. Wij hebben hout in diverse formaten en kleuren. Zo kunnen wij voldoen aan ieders behoefte en wens.

Heeft u besteld op een werkdag, voor 14.00 uur? Dan kunt u uw bestelling ontvangen op de volgende werkdag. Voor het maken van een leveringsafspraak, nemen wij altijd even contact met u op. Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Hoogeveen, dan kunt u er ook voor kiezen om het hout bij ons in de vestiging op te halen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Kenmerken Antraciet steigerplanken

Fabrikant
Steigerplank.com
Kenmerk 1
Kant-en-klaar
Kenmerk 2
Dekkend
Kenmerk 3
Vrij van strepen
Kenmerk 4
Splintervrij
Kenmerk 5
Maatvast
Hoogte in cm
3.2 cm
Breedte in cm
20 cm