Zwarte steigerplanken

Bestel voor 14.00 uur, morgen in huis.

€ 5,00

Zwarte steigerplanken
Steigerplank Zwart 1 meter

€ 5,00

Steigerplank Zwart 1,5 meter

€ 7,50

Steigerplank Zwart 2 meter

€ 10,00

Steigerplank Zwart 2,5 meter

€ 12,50

Steigerplank Zwart 3 meter

€ 15,00

Steigerplank Zwart 5 meter

€ 25,00

Afkorten

€ 0,75

Lengte zagen

€ 1,25

Steigerverf Zwart 750 ml

€ 20,00

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Zwarte steigerplanken

Zwart steigerhout
Zwart steigerhout is een grote trend op het gebied van steigerhout. Bij Steigerplank.com schaft u hout aan van de beste kwaliteit, tegen scherpe prijzen. De zwarte planken zijn geschaafd, behandeld en strak. Een groot voordeel hiervan, is dat u deze niet meer hoeft te schuren. Zo kunt u meteen aan de slag met uw creaties, bijvoorbeeld het maken van meubelen.

Maak uw meubels met zwart steigerhout
Maakt u de keuze voor steigerhout in de kleur zwart? Het hout krimpt niet meer, wat het voor u mogelijk maakt om direct te werken met het hout. Naast dat u (tuin)meubelen kunt maken, kunt u de zwarte steigerplanken ook gebruiken voor uw wooninrichting of tuin zelf. Denk hierbij aan bankjes, bloembakken of wandbekleding, zoals legplanken.

Zwarte steigerplanken verkrijgbaar in diverse lengtes
Onze zwarte steigerplanken kunt u aanschaffen in verschillende formaten. Wij hebben standaard de lengtes 2 meter, 2.5 meter en 5 meter in onze voorraad. Hierbij is de standaardbreedte is 20 centimeter en de dikte is 3.2 centimeter.  Wilt u dit liever afgekort of op lengte gezaagd? Dan kunt u dit met maatwerk aangeven. Voeg ‘lengtezagen’ of ‘afkorten’ toe aan de winkelwagen. Zo kunt u in de opmerkingen laten weten op welk formaat het hout afgezaagd dient te worden.

Steigerhout in het zwart gespoten
Zwart steigerhout is hangend gespoten en geïmpregneerd. Doordat de items hangend worden gespten, zijn deze vrij van strepen. Wel adviseren wij om zwart steigerhoutverf erbij te bestellen, wanneer u nog met het hout aan het werk gaat. Dankzij dit verf, kunt u de plekjes of gezaagde kantjes bijverven.

Bestel uw steigerhout vandaag nog
Interesse in ons zwarte steigerhout? Bekijk dan ons aanbod en bestel uw producten. Heeft u op een werkdag voor 14.00 uur besteld? Dan kunnen wij de zwarte steigerplanken de volgende werkdag al bij u op locatie bezorgen. Hiervoor maken wij altijd een afspraak, zodat u weet wat u te wachten staat. U kunt er ook voor kiezen om het hout bij ons af te halen in de vestiging Hoogeveen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met ons.
 

Kenmerken Zwarte steigerplanken

Kenmerk 1
Kant-en-klaar
Kenmerk 2
Dekkend
Kenmerk 3
Vrij van strepen
Kenmerk 4
Splintervrij
Kenmerk 5
Maatvast
Lengte in cm
20 cm
Hoogte in cm
3.2 cm