.

Tafel maken van steigerhout

Een tafel maken van steigerhout is echt niet zo moeilijk als u misschien denkt, het is zelfs een van de makkelijkste meubels om te maken. Dit komt doordat het doorgaans een rechttoe rechtaan gebeuren is. Vierkant of rechthoekig is nog steeds het meest gangbaar voor een tafel, of dit nu een werk- of eettafel is. Een ronde tafel maken van steigerhout is daarentegen wel een wat grotere uitdaging en vergt wellicht iets meer kennis en handigheid.

Tafel van steigerhout maken

Wilt u graag een tafel van Steigerhout maken? Volg dan de volgende stappen! Als eerste is het belangrijk om te weten wat voor tafel u wilt maken. Met een beetje denkwerk en creativiteit heeft u al snel een mooi ontwerp. Dan is het tijd om hout te halen. Bij Steigerplank.com koopt u eenvoudig steigerplanken om een tafel van steigerhout te maken. Wij hebben verschillende opties:


Om uzelf flink wat schuurwerk te besparen is het ook mogelijk om geschaafd steigerhout te kopen. Heeft u al het hout eenmaal binnen, dan is de volgende stap om dit op maat te zagen. U kunt dit ook door ons laten doen, wij leveren volledig maatwerk! Vervolgens zet u zelf alle onderdelen in elkaar. Het handigste is om eerst het blad te maken en deze daarna aan de poten te bevestigen.

Zelf tafel van steigerhout maken

Wanneer u een beetje handig bent is het best makkelijk om zelf een tafel van steigerhout te maken. Zeker wanneer u steigerhouten balkjes en schroeven meebesteld bij Steigerplank.com! De balkjes zijn ideaal om een frame mee te maken of om te gebruiken als verbindingslatjes. Bedenk zelf een model of speur online naar bouwtekeningen van steigerhouten tafels. Een groot voordeel van zelf een tafel van steigerhout maken, is dat deze perfect is afgestemd op uw wensen, eisen en smaak. Heeft u nog vragen? Of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier hieronder in!