.

Steigerhout 2,5 meter

Voor het aankopen van steigerhout van 2,5 meter kunt u terecht bij Steigerplank.com. Wij bieden een breed assortiment aan steigerplanken tegen eerlijke prijzen. Met de stevige steigerplanken kunt u van alles doen, van het maken van een tafel tot het bouwen van een schutting. Het steigerhout is namelijk voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien is het hout erg stevig en gaat het lang mee. Al met al is het steigerhout van 2,5 meter voor allerlei doeleinden inzetbaar!

Geschaafd steigerhout 2,5 meter

Wanneer u gebruik maakt van geschaafd steigerhout van 2,5 meter bent u zeker van kwaliteit. Voor het maken van meubelen is het hout meer dan geschikt. Bovendien zult u merken dat geschaafd steigerhout een stuk minder snel krimpt dan bijvoorbeeld vers steigerhout. Wij zorgen dat het hout teruggedroogd is tot 18 procent vocht. De planken zijn gereinigd en het is niet nodig om ze nog te schuren. Op deze manier kunt u geschaafd steigerhout van 2,5 meter direct gebruiken!

Wit steigerhout 2,5 meter

Bij ons vindt u allerlei soorten steigerhout, zo hebben wij ook wit steigerhout van 2,5 meter. Het hout is hangend wit gespoten, zodat er geen sprake is van strepen. Dit betekent ook dat het hout geïmpregneerd is. Met het witte hout kunt u van alles maken, bijvoorbeeld een mooie bijzettafel of een bureau. Mocht er tijdens het klussen plekjes of blanke zaagkantjes op het witte steigerhout van 2,5 meter komen, dan kunt u dit altijd corrigeren met een beetje witte steigerhoutverf.

Gebruikt steigerhout 2,5 meter kopen

Ga duurzaam te werk door gebruikt steigerhout van 2,5 meter te kopen. Door het hout een tweede leven te geven, wordt er minder hout verspild en u geniet alsnog van kwaliteit. Wij selecteren namelijk al het gebruikte hout op kwaliteit en we maken deze grondig schoon voordat het verkocht wordt. Elke plank heeft een uniek uiterlijk en een eigen achtergrond. Wilt u gebruikt steigerhout van 2,5 meter kopen? Plaats vandaag nog uw bestelling bij Steigerplank.com!

Steigerhout 2,5 meter kopen

Wanneer u steigerhout van 2,5 meter gaat kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen ons steigerhout in allerlei soorten en maten, zodat het perfecte hout er voor u altijd tussen zit! Ook gedroogde steigerplanken en verse steigerplanken zitten in ons brede aanbod. Heeft u nog vragen voordat u uw steigerhout van 2,5 meter wilt kopen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 0591 - 57 51 00 of ons online contactformulier in te vullen!

Bestel vandaag nog!