Steigerhout 2 meter

Met steigerhout van 2 meter kunt u veel verschillende kanten op. Steigerhout is zeer populair, juist omdat het breed toepasbaar is. U kunt er prachtige industriële kasten van bouwen, mooie tafels of zelfs terrassen voor in de tuin.

Het leuke van steigerhout is dat het zowel past in een klassieke inrichting als in een moderne inrichting. Door de subtiele en industriële uitstraling van het hout kunt u veel kanten op. Steigerplank.com heeft hier perfect op ingespeeld door diverse afmetingen in het assortiment te plaatsen, ook steigerhout van 2 meter vindt u bij ons. Daarnaast is veel van het steigerhout van Steigerplank.com voor u bewerkt. Bijvoorbeeld ons geborstelde, geschaafde of gekleurde hout. Niet meer schuren of verven dus! U kunt het in principe direct gebruiken voor uw project. Het fijne is dat u kunt kiezen uit veel verschillende soorten formaten planken.

Milieuvriendelijk, duurzaam en stevig steigerhout van 2 meter

Naast de brede toepasbaarheid van het steigerhout, heeft het ook nog veel andere voordelen. Zo staat steigerhout bijvoorbeeld bekend om immense stevigheid. Op zich is dit natuurlijk logisch: steigerhout is gebruikt om mensen te kunnen dragen tijdens bouwprojecten. En na deze bouwprojecten wordt het steigerhout over het algemeen weggegooid. Dat is zonde. Het hout leent zich immers perfect voor bewerking. Dus in plaats van het kappen van nieuwe bomen, wordt het hout "gerecycled" en verkocht als gebruikt steigerhout. Een combinatie van kwaliteit en milieuvriendelijkheid dus. Ideaal toch?

Bestel vandaag nog uw steigerhout van 2 meter

Bent u nog op zoek naar steigerhout van 2 meter? Dan moet u echt eens een kijkje nemen in ons assortiment! Wij hebben steigerhout in diverse afmetingen en kleuren. Bestelt u vandaag voor 14.00 uur? Dan heeft u het materiaal morgen in huis. Heeft u vragen? Of twijfelt u ergens over? U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0591 - 57 51 00. Onze specialisten staan tot 21.00 uur voor u klaar. Ook kunt u ons contactformulier invullen.
 

Bestel vandaag nog!