.

Steigerhout buiten

Wist u dat het ideaal is om steigerhout buiten te gebruiken? Dit stevige hout kan goed worden gebruikt om bijvoorbeeld een plantenbak te maken voor in de tuin. Mocht u de lat wat hoger willen leggen, dan kunt u zelfs een buitenkeuken maken met steigerhout! Wanneer u op zoek naar wat ruwer hout waarvan de prijs laag ligt, dan is vers hout een geschikte soort steigerhout. Heeft u liever gladde planken? Dan kunt u kiezen voor geschaafd hout. Met een ruim aanbod aan hout bij Steigerplank.com, hebben we genoeg steigerhout dat u buiten kunt gebruiken!

Steigerhout behandelen voor buiten

U vraagt zich wellicht af, hoe kan ik het best steigerhout behandelen voor buiten? Goede vraag! Met onze houtbehandelingsproducten kunt u steigerhout langdurig beschermen tegen schimmels algen en andere parasieten. Daarnaast kunt houtbeits en -verf gebruiken voor bescherming tegen weersinvloeden, zoals neerslag en fel zonlicht. De beits verbetert de duurzaamheid van het hout wel tot 5 jaar. Zo blijft het hout lang mooi en gezond! Vergeet daarom zeker niet om uw steigerhout te behandelen voor buiten.

Steigerhout voor buiten

Wilt u een tuintafel, tuinbank of zelfs een buitenkeuken in uw tuin? Gebruik dan ons steigerhout voor buiten! Dit hout is erg stevig en wordt gebruikt voor onder andere steigerbouw, zoals de naam al aangeeft. Daarnaast is het hout geschikt voor het maken van meubels. U kunt de planken zelfs door ons laten zagen op maat zodat u dit zelf niet hoeft te doen en u er zeker van bent dat dit goed gebeurt. Twijfel daarom niet langer om steigerhout voor buiten te gebruiken!

Steigerhout voor buiten kopen

Het beste steigerhout voor buiten kopen doet u bij Steigerplank.com. Wij verkopen steigerplanken van ons eigen kwaliteitskeurmerk, dat aangeeft dat de planken onder andere duurzaam en schoon zijn. Maak er bijvoorbeeld een schutting of vlonder voor uw tuin mee. Naast licht hout verkopen we steigerhout in het zwart, wit en grijs, maar ook met een “old look”. Deze zijn gespoten en hierdoor voorzien van een natuurlijke impregnatie, wat een extra bescherming geeft. Onze zwarte steigerplanken zijn zelfs voorzien van een UV-filter, waardoor de intense kleur lang behouden blijft en niet verbleekt door de zon. Genoeg keuze dus, uit stijlen waar u lang van kunt genieten! Door uw steigerhout voor buiten te kopen bij Steigerplank.com profiteert u van snelle levering, waardoor u al gauw kunt beginnen met klussen.

Steigerplanken kopen