.

Steigerhout Limburg

Steigerhout kopen Limburg? Wij verzorgen het graag voor u! In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie steigerhout. Droog, nieuw, gebruikt, gekleurd is wat u onder andere op onze website vindt. Grootste voordeel is de kwaliteit! Wij kopen namelijk áltijd in op kwaliteit. Wij verkopen alleen goede, stevige planken van 32 mm dikte. Veel dikker én steviger dan bij andere leveranciers! Bekijk snel ons assortiment om steigerhout te kopen in Limburg!

Steigerhout planken Limburg

Via Steigerplank.com kunt u steigerhout in Limburg laten bezorgen. Wij leveren in elke plaats, groot én klein. Daar valt Maastricht onder, maar bijvoorbeeld ook Roermond en Venlo. Hierbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Voor elke klusser hebben wij geschikte planken in huis! Wat dacht u bijvoorbeeld van gebruikt, geborsteld, geschaafd of gedroogd steigerhout? Daarnaast zijn onze gespoten planken ook erg populair; wit, grijs, old look en zwart.

 

Alle planken zijn 3,2 cm dik en verkrijgbaar in diverse maten, waaronder 1 meter, 1,5 meter, 2 meter, 2,5 meter, 3 meter en 5 meter. En dan gaan we nóg een stapje verder, wij kunnen alles namelijk voor u op maat zagen! De planken afkorten of in de lengte laten zagen? Het is mogelijk! Geef in de opmerkingen aan op welke lengte ze gezaagd moeten worden en wij bezorgen het steigerhout zo snel mogelijk in Limburg!

Snel bij u thuis geleverd!

Als u vóór 14.00 een bestelling plaatst op onze website, dan kunnen wij het de volgende werkdag al leveren! Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u zelf de dag van levering aangeven. Heeft u een grote bestelling of moeten wij voor u zagen? Dan vragen wij u bij deze om de bestelling tijdig te plaatsen. Dan hebben wij voldoende ruimte om uw bestelling klaar te maken voor verzending naar Limburg!

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Onze klantenservice is er voor u! Via het telefoonnummer 0591-575100 komt u snel met ze in contact. E-mails kunnen naar bestelling@steigerplank.com of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij zien uw vraag of bestelling graag tegemoet!

Bestel vandaag nog!