.

Steigerhout Overijssel

Klussen met steigerhout? Steigerplank.com biedt steigerplanken van hoogwaardige kwaliteit aan! Bovendien kunnen wij u voorzien van een snelle levering van steigerhout Overijssel, omdat wij alles op voorraad hebben. Vers, gedroogd, geschaafd, gebruikt of gekleurd, alles wordt rechtstreeks geleverd vanuit Hoogeveen! Op maat zagen is ook nog eens mogelijk! Wat wilt u nog meer?
 

Koop steigerhout in Overijssel!

Voor steigerhout Overijssel bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren door de hele provincie, waaronder Almelo, Hardenberg en Deventer. Hier leveren wij vanuit een breed assortiment;


Alle planken worden ingekocht op de beste kwaliteit. Standaard hebben ze een breedte van 20 centimeter en een dikte van 3,2 centimeter. Hierdoor bent u verzekerd van een stevige én duurzame plank. Wilt u meerdere kopen? Neem dan eens een kijkje bij onze bundels.
 

Hout op maat

Met steigerhout heeft u altijd een bepaald doel voor ogen. Meestal vereist dit doel bepaalde afmetingen van planken. Daarom zagen wij voor onze klanten hout op maat!
Het gewenste zaagwerk kunt u heel gemakkelijk toevoegen door de volgende opties; de plank afkorten of in de lengte laten zagen. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u in het opmerkingenveld kwijt op welke lengtes gezaagd moet worden. Vervolgens maken wij het voor u klaar. Zo kunt u na levering van steigerhout in Overijssel, direct aan de slag met uw project!
 

Offerte hout op maat ontvangen?

Heeft u nog vragen, wilt u een offerte op maat of wilt u veel planken laten zagen? Zet uw aanvraag gerust op de mail naar bestelling@steigerplank.com. Voor snel contact zijn wij te bereiken via telefoonnummer 0591-575100. Bestelling geplaatst via onze website? Dan wordt het steigerhout geleverd op de door u aangegeven dag. Voor 14.00 besteld? Dan kunnen wij de volgende werkdag wellicht al leveren!