.

Steigerhout Zuid-Holland

Wilt u graag klussen met steigerhout planken in Zuid-Holland? Bestel dan bij Steigerplank.com! Een ruim assortiment, snelle levering en persoonlijk contact is waar wij voor staan. Bestel nu gebruikt, geborsteld, geschaafd of gekleurd hout en het wordt snel geleverd! Op een werkdag vóór 14.00 besteld = de volgende werkdag geleverd!
 

Gebruikte steigerplanken

Gebruikte planken zijn gedroogd en heel geschikt om meubelen van te maken. Wanneer u een authentiek meubelstuk wilt, is dit product heel geschikt! Persoonlijk maken wij veel van onze meubelen van geborsteld hout. Dit zijn gebruikte planken met een extra bewerking. De bovenste laag wordt geborsteld, waardoor de structuur van het hout mooi zichtbaar wordt.
 

Goedkoop steigerhout kopen Zuid-Holland

Voor de goedkoopste steigerhout planken uit ons assortiment komt u uit bij vers steigerhout. Deze zijn nieuw en nog geheel onbewerkt. Voordeel is dat u er zelf nog van alles mee kunt doen. Laat ze drogen, schuur ze en geef ze bijvoorbeeld een mooie wash.
Heeft u liever droog? Bestel dan gedroogd steigerhout. Op maat laten zagen? In onze vestiging in Hoogeveen doen wij dit graag voor u. Voeg lengte zagen of afkorten toe aan uw bestelling, laat de gewenste afmetingen weten in de opmerkingen en wij zagen het voor u op maat.
 

Strakke planken kopen

Wilt u een strak product? Dan bent u wellicht op zoek naar geschaafd steigerhout. Deze planken zijn droog, zeer strak en maatvast. Ze zijn kant-en-klaar, wat betekent dat u ze niet meer hoeft te schuren en direct kunt gebruiken! Deze zijn tevens voordelig verkrijgbaar in de vorm van een bundel. Na het leveren van de steigerhout planken in Zuid-Holland, kunt u direct beginnen met klussen! Strakke planken met een kleur? Wij hebben diverse gekleurde varianten! Deze zijn geschaafd en gespoten in de kleur wit, zwart, grijs of old look. Net zo strak, maar dan met een egale en dekkende kleur.
 

Steigerhout kopen Zuid-Holland

Wilt u steigerhout kopen en laten leveren in Zuid-Holland? Geen probleem, wij leveren alle werkdagen door heel Nederland. Als u op een werkdag vóór 14.00 besteld, kunnen wij het de volgende werkdag al leveren! De dag van levering kunt u zelf aanklikken in de winkelwagen. Wilt u al eerder contact? Een bericht sturen behoort ook tot de mogelijkheden! Vul het contactformulier in, bel naar 0591-575100 of stuur uw bericht naar bestelling@steigerplank.com. Eén van onze medewerkers voorziet u graag van een offerte of geven snel antwoord op uw vraag!