.

Steigerplanken 4 meter

Bent u op zoek naar steigerplanken van 4 meter? Dan bent u bij Steigerplank.com aan het juiste adres! Onze steigerplanken zijn voor allerlei situaties toepasbaar. Het hout is erg stevig en hierdoor erg geschikt voor bijvoorbeeld het maken van meubels. Ook is het hout geschikt voor buiten constructies zoals schuttingen, steigers of een tuinhuisje. Onze steigerplanken van 4 meter zijn dus toepasbaar in eindeloos veel situaties. Plaats uw bestelling vandaag nog bij Steigerplank.com en profiteer van een snelle levering!

Geschaafde steigerplanken 4 meter

Voor het maken van meubels zijn geschaafde steigerplanken van 4 meter meer dan geschikt! Wanneer u meubels wilt maken met een rustieke uitstraling, zijn de geschaafde planken uitstekend. Ons steigerhout is gedroogd en geschaafd, waardoor het vrijwel niet krimpt ten opzichte van vers steigerhout. Bij gedroogde en geschaafde steigerplanken is het vochtpercentage teruggedroogd naar 18 procent aan vocht. Bovendien zijn de geschaafde planken zeer glad en het is niet nodig om de geschaafde steigerplanken van 4 meter te schuren!

Nieuwe Steigerplanken 4 meter

Voor hoge kwaliteit bestelt u bij ons nieuwe steigerplanken van 4 meter. Deze steigerplanken zijn toepasbaar in talloze situaties en u kunt er dus van alles van maken. Ze zijn erg stevig, schoon en direct klaar voor gebruik. Wij hebben een breed assortiment aan nieuwe steigerplanken, zo hebben we verse steigerplanken, gedroogde steigerplanken en geschaafde steigerplanken. Maak uw mooie steigerplanken meubels met de nieuwe steigerplanken van 4 meter!

Gebruikte steigerplanken 4 meter

Om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan bieden wij ook gebruikte steigerplanken van 4 meter. Deze gebruikte planken hebben elk een uniek uiterlijk met een eigen uitstraling. Onze gebruikte steigerplanken zijn op kwaliteit geselecteerd. Wij controleren elke plank en zorgen dat deze schoongemaakt zijn voordat ze in de verkoop gaan. Op deze manier geniet u van hoge kwaliteit en gaat u met de gebruikte steigerplanken van 4 meter ook nog eens duurzaam te werk!

Steigerplanken 4 meter kopen

Bent u van plan om steigerplanken van 4 meter te kopen? Wij hebben een breed assortiment aan steigerplanken van 4 meter voor u klaarstaan. Bovendien hebben we zowel nieuw, als gebruikt steigerhout, beiden van hoge kwaliteit. Ook vindt u bij ons geschaafde steigerplanken, zodat u er direct mee aan het werk kunt gaan. Mocht de perfecte afmeting er niet tussen zitten, dan kunt u ook bij ons uw planken op maat laten zagen. Kom daarom uw steigerplanken van 4 meter kopen bij Steigerplank.com!

Bestel vandaag nog!